informatii despre incepere liga 1
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   iunie 10, 2020   /   Mihai Babciuc

Când se reiau campioantele de fotbal?

Perioada dificilă pentru pariori și pentru iubitorii fotbalului se pare că s-a încheiat. Marile campionate se apropie de restart.  Criza generată de COVID-19 a pus mari probleme competițiilor sportive. Chiar dacă acum câteva luni era greu să îți imaginezi o zi fără un meci de fotbal sau fără un pariu, iată că s-a întâmplat. În urmă cu câteva săptămâni întregul sezon era pus sub semnul întrebării, deoarece nu se știa cum va evolua criza generată de Coronavirus.

Unele federații au luat decizii care nu i-au încântat pe pariori. Cel mai important campionat care și-a desfășurat meciuri și în perioada pandemiei a fost cel din Belarus. În acel campionat s-a permis desfășurarea meciurilor cu spectatori. Am ales să publicăm un text referitor la datele de strat al celor mai importante competiții, actualizate la zi și în plus să îți spunem echipele campioane în țările în care competițiile s-au încheiat deja.

În această perioadă fotbalul începe să revină și din ce în ce tot mai multe echipe de pe continent revin la treabă. Asta nu poate decât să te bucure deoarece nici o zi nu va mai fi fără fotbal și suntem siguri că îți era dor să vezi fotbaliștii preferați și  să îți încurajezi echipele favorite din spatele micului ecran.

Despre data de începere Liga 1

Cu toții așteptăm să se reia lupta la titlu din Liga 1. Despre campionatul din țara noastră au fost avansate de-a lungul pandemiei, dar și mai multe scenarii deoarece nimeni nu știa cum va evolua situația.

Cel mai probabil data de începere Liga 1 va fi la mijlocul lunii iunie, în 13-14 iunie. Aceasta este o veste extraordinară primită de iubitorii fotbalului din țara noastră. Chiar și așa, mai trebuie să treacă o perioadă de timp până meciurile o să se dispute cu spectatori în tribune. Deocamdată regulile vor fi foarte stricte.

La partidele din Liga 1 nu vor putea participa mai mult de 150 de persoane care să includă cele două formații, stafurile tehnice, arbitrii, operatorii de televiziune și cei care se ocupă de îngrijirea stadionului. În plus autocarele celor două echipe și arbitrii nu au voie să vină în același timp la stadion. Încălzirea celor două formații se va face respectând distanțarea socială de cel puțin doi metri  între fiecare jucător.

Totuși ceea ce este foarte bine este că știm data de începere Liga 1 și asta înseamnă că vom vedea la treabă din nou jucătorii favoriți. Înainte de întreruperea campionatului finalul de sezon se anunța unul foarte spectaculos. Clasamentul de la care se va relua competiția, care este data de începere Liga 1 o are în frunte pe CFR Cluj. Ardelenii au un avans de două puncte față de  FCSB și CSU Craiova, aflate la egalitate de puncte. Aceste erau urmate la alte două lungimi în spate de cei de la Astra Giurgiu și FC Botoșani. Și lupta din play-out va fi deosebit de interesantă. Nu trebuie să uităm că acolo va fi o luptă interesantă între Viitorul și Dinamo dar și lupta pentru evitarea retrogradării.

Chair dacă  nu vom aveaspectacol în tribune, sperăm să avem parte de partide memorabile atât în play-off cât și în play-out. Odată cu data de începere Liga 1 te așteaptă noi meciuri foarte interesante dar trebuie să ții cont că și noi pariuri de pe urma cărora poți realiza câștiguri foarte mari.

Când este data de începere campionat Spania

Cu toții ne dorim să știm care este data de începere campionat Spania, deoarece din acel moment vom vedea la lucru unii dintre fotbaliștii preferați dar și echipele preferate din La Liga. Data la care va începe campionat Spania este data de 11 iunie. Suntem siguri că și tu numeri zilele până când vor reveni în iarbă, Barcelona, Real Madrid, Atletico sau alte echipe pe cae el simpatizezi.

Prima partidă programată după data de începere campionat Spania care este, așa cum am spus 11 iunie este un derby al campioantului. Este vorba de derby-ul dintre FC Sevilla vs Betis . De fiecare dată acest meci atrage audiențe foarte mari în țara noastră dar și mulți pariori care mizează pe acest duel. De această dată vei vedea dacă acest meci îți va ridica tensiunea la cote înalte.

Fiecare iubitor al sportului rege așteaptă cu nerăbdare data de începere campionat Spania deoarece te va aștepta un adevărat festival al fotbalului. Chiar dacă nu vei avea ocazia să urmărești live meciurile de la Euro 2020, suntem siguri că vei sta aproape de micul ecran să urmărești partidele din Spania. Liga din această țară a realizat programul astfel încât până la finalul campionatului vom avea în fiecare zi cel puțin o partidă de fotbal din La Liga. Această veste nu poate decât să ne bucure și să ne facă să așteptăm cu nerăbdare data pentru începere campionat Spania.

Știm că atmosfera la duelurile din Primera Division a fost una foarte frumoasă, dar acum rămâne de văzut dacă și fără spectatori fotbalul din La Liga va mai fi la fel. Pentru  ca tu să trăiești cu aceeași intensitate  a emoțiilor meciurile după începere campionat Spania te sfătuim să alegi să pariezi pe aceste meciuri. Pe SuperCazino o să găsești cele mai interesante pronosticuri oferite de echipa noastră.

Când începe Premier League?

O altă țară care a fost afectată foarte pueternic de coronavirus este Anglia. Dacă știm data de începere campionat Spania, era normal să știm și pentru celelalte țări în care au fost afectate campionate fotbal coronavirus.  Avem o dată oficială care ne spune că Premier League se va relua în data de 17 iunie. Astfel putem spune că așteptarea a luat sfârșit și vor începe camionate fotbal coronavirus.

În data de 17 iunie ne vom delecta cu duelurile dintre Aston Villa vs Sheffield United și meciul dintre Manchester City vs Arsenal. Această veste nu poate decât să ne bucure deoarece este aproape sigur că în acest sezon vom asista la marșul celor de la Liverpool, spre primul titlu de campioană în era Premier League.

Când se reiau campioantele  de fotbal?

Italia a avut foarte mult de suferit de pe seama acestui coronavirus. Așa cum era de așteptat și cum știi deja fotbalul a luat o pauză și în această țară. Serie A a fost unul dintre cele mai afectate campionate fotbal cotonavirus din lume.

Serie A a primit acceptul de a putea să dispute meciuri începând cu data de 20 iunie. Aceasta este o veste extraordinară poți spune deoarece ai ocazia să îl vezi din nou în teren pe preferatul tău, Cristiano Ronaldo. Nici în Italia nu vom avea meciuri cu spectatori în tribune, ci vor participa atâtea persoane cât este necesar.

Serie A este un campionat care este așteptat cu sufletul la gură să reînceapă deoarece lupta pentru titlu este una cât se poate de palpitantă. Juventus ocupă primul loc, dar la un singur punct în spatele ei se află cei de la Lazio, cu 12 etape înainte de încheierea sezonului.

UEFA Champions League

Suntem siguri că în cadrul acestui articol: Când se reiau campionatele de fotbal ți-ai fi dorit să vorbim și despre UEFA Champions League și Uefa Europa League, competiții despre care UEFA ne aduce noutăți.

UEFA ne propune un format inedit pentru aceste două competiții continentale. Fiind aproape sigur că UEFA Champions League nu se va mai putea desfășura în condiții normale, forul european, ne va propune un FINAL 8. Astfel fazele  finale ale competiției, sferturile, semifinalele și finala să aibă loc în același oraș, într-o singură manșă. Potrivit ultimei actualizări la data redactării acestui articol, partidele ar trebui să se dispute la un interval de timp foarte scurt, iar finala este programată să aibă loc pe 22 iunie. În acest moment orașul favorit să organizeze meciurile rămase din UEFA Champions League este Lisabona. Totuși UEFA, a luat în calcul ca soluții de rezervă și orașele Munchen și Madrid.

Pentru UEFA Europa League, UEFA a apelat la același format, dar orașul favorit să oragnizeze aceste meciuri este Gdansk din Polonia. Chiar dacă, suntem siguri că nu este ceea ce îți doreai, este bine că lucrurile încep să se pună la punct și în privința meciurilor din cupele europene.

La întrebarea câns se reiau campionate fotbal, unele țări se pare că nu au găsit raspuns. După cum bine știi deja, unele ligi de fotbal au luat măsuri radicale și astfel au înghețat sezonul. Belgia a fost prima țară care a anulat disputarea restului sezonului. De profitat  de această decizie au avut cei de la Club Brugge. Chiar dacă unii o văd ca pe o decizie discutabilă trebuie să ținem cont că ei aveau un avans de 15 puncte după 29 de etape disputate. Astfel putem trage concluzia că au dominat cu autoritate campionatul din Jupiler League și că își merită titlul de campioană pe care oricum urma să îl cucerească.

Un alt campionat în care s-a luat o decizie asemănătoare este Eredivisie, în Olanda. În Țara Lalelelor s-a decis anularea sezonului. Situația din Olanda era una mai dificilă deoarece Ajax Amsterdam și AZ Alkmaar erau la egalitate de puncte după desfășurarea a 26 de etape. Cele două echipe erau despărțite doar de golaveraj în favoarea celor de la Ajax. Putem spune că orice era posibil în acest sezon din Eredivisie. Atât Ajax cât și AZ Alkmaar vor evolua în sezonul viitor al UEFA Chmapions League.  Astfel s-a luat decizia ca în acest sezon din Eredivisie să nu se acorde titlul de campioană. În plus nici o formație nu va retrograda și niciuna și va promova.

Cel mai important campionate fotbal coronavirus, unde s-a luat decizia înghețării sezonului este Franța. PSG era desprinsă în campioană și era doar o chestiune de timp până când va fi campioană și matematic, dacă fotbalul se desfășura în condiții normale. Astfel s-a luat decizia ca echipa PSG să fie declarată din nou campioană în hexagon fără a se mai disputa etapele rămase din acest sezon.

Dacă vrei să îți faci p părere despre cum vor arăta meciurile din campionate afectate de coronavirus poți să urmărești meciurile din Bundesliga. Campionatul Germaniei a reînceput din 16 mai și după cum știi deja meciurile se dispută cu un număr redus de spectatori.

Când încep celelalte campionate?

Aproape fiecare ligă a anunțat data la care se va relua fotbalul profesionist în țara respectivă: Bulgaria va avea din nou fotbal din data de 12 iunie. Derby-urile din Grecia vor fi începând cu 14 iunie, perioadă asemănătoare cu începere Liga 1. O altă țară unde sunt foarte mulți jucători români implicați, Turcia a anunțat că va relua competițiile în data de 12 iunie.

Fotbalul începe să revină la normalitate după ce au fost afectate foarte multe campioante fotbal coonavirus.  Majoritatea campionatelor de fotbal urmează să reînceapă la începutul lunii iunie. Acest lucru nu poate decât să ne bucure că vom vedea din nou la lucru jucătorii preferați și vom avea ocazia să pariezi pe performanțele lor.

Începere Liga 1 – Spectatori și Securitate

Tot ceea ce ne dorim este ca meciurile să se dispute în condiții de securitate ridicate și să asistă la meciuri cât se poate de spectaculoase, Despre prezența spectatorilor în tribune nu poate fi vorba în acest moment deoarece nu a trecut această pandemie provocată de Covid-19. Se vorbește că numărul de spectatori ar urma se crească progresiv dar începând din sezonul viitor și de condițiile în care va evolua pandemia.

Unde să Pariezi – Începere Liga 1

Ofertă Fotbal

500 RON Freebet Fără Risc

Pariază mai mult la cele mai tari meciuri care vor începe de luna aceasta!

Ofertă Fotbal

100% Bonus Până la 500 RON

Pariază mai mult la cele mai tari meciuri care vor începe de luna aceasta!

Ofertă Fotbal

100% Bonus Până la 500 RON

Pariază mai mult la cele mai tari meciuri care vor începe de luna aceasta!

Ofertă Fotbal

100% bonus până la 700 RON

Pariază mai mult la cele mai tari meciuri care vor începe de luna aceasta!

Concluzii – Începere Liga 1

Pe site-ul Supercazino vei fi zi de zi pus la punct cu cele mai noi știri din fotbal. În plus o să gasești și cele mai bune ponturi oferite de echipa noastră, de pe urma cărora poți realiza venituri suplimentare. Pariază cu noi.

Alte Articole

Cerințe de Rulaj Game World - Cum rulezi bonusurile

Comision ING Casino jocuri de noroc➜ Cum să scapi de el

În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre comision ING jocuri de noroc. Mulți potențiali jucători au card bancar la ING, unde taxa este destul de mare pentru jocurile de noroc online, așa cum vei vedea în descrierea acestuia de mai jos. De aceea, îți prezentăm câteva metode alternative de plată […]

Citeste mai mult
dublaje aparate

Jocuri cu Dublaje Aparate ➽ Cele mai tari sloturi

Află din acest articol totul despre dublaje aparate ✔️ Ai informații despre cum funcționeaza dublaje la aparate ✔️ Îți spunem care sunt cele mai bune sloturi cu dublaje aparate ✔️ Joci Dublaje 77777 de la tine de acasă ✔️ Dublajele la aparate reprezintă o metodă bună pentru a-ți crește câștigul. Încearcă și tu câteva dintre […]

Citeste mai mult
100 RON Netbet

Netbet Bonus Pariuri – 100 RON Netbet Fără Depunere

Revendică noul bonus Netbet Sport ✔️ Descoperă oferta de pariuri sportive online și testează-o cu cei 100 RON Netbet ✔️ La validarea contului primești 100 RON fără depunere Netbet ✔️ Profită acum! Chiar când se anunță un bonus important în comunitate, toți gamblerii sunt dezamăgiți pentru că operatorul de jocuri de noroc îi obligă să […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă