horoscop totemic
Blog  /   februarie 25, 2021   /   Mihai Babciuc

Horoscop Totemic – Înțelepciunea amerindienilor

Rating Slot

În vremurile străvechi, soarta și însăși viața oamenilor depindeau în mare măsură de semnele naturii. Poate cel mai bun exemplu în acest sens este cel al triburilor nativ americane. Pentru amerindieni, totul depindea de spiritele prezente în natură, care le trimiteau semne, ce erau interpretate de înțelepții și vrăjitorii sau șamanii fiecărui trib.

În funcție de fenomenele și elementele din jurul lor, amerindienii delimitau momentele zilei, anotimpurile sau evenimentele care urmau să se întâmple. De aceea, nu este de mirare că amerindienii au pus bazele unui horoscop totemic, care le permitea să înțeleagă personalitatea și destinul oamenilor din trib. Profită și tu de înțelepciunea nativilor americani și află mai multe despre zodiacul lor misterios.

Poți citi de asemenea pe blogul nostru despre horoscop floral.

Horoscop totemic – în funcție de ce sunt stabilite zodiile

horoscop totemic ghid

Horoscopul amerindienilor nu se bazează exclusiv pe poziția Soarelui și a celorlalte astre, ci ia în calcul multiple elemente, inclusiv terestre. Pentru a construi acest zodiac totemic, a fost nevoie de o înțelegere desăvârșită a relației dintre natură și sufletul uman. De aceea, se spune că zodiacul nativ american este unul dintre cele mai profunde tipuri de horoscop din lume. Îl poți utiliza de fiecare dată când dorești să îți descifrezi dorințele și reacțiile sau să îi înțelegi mai bine pe oamenii dragi.

Similar horoscopului clasic, acest horoscop totemic are 12 semne, toate reprezentate de câte un animal sau o pasăre. Însușirile acestora sunt reflectate în personalitatea umană.

Horoscop totemic – Află-ți propriul semn

horoscop totemic zodiile

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai o personalitate deosebită și nu te încadrezi în tipare, ceea ce te face uneori greu de înțeles. Deși neconvențional, ai idei foarte bune, care merită puse în practică. Imaginația ta este foarte dezvoltată și ești o persoană cu inteligență peste medie, ceea ce te ajută să intuiești foarte bine lucrurile pe care alții cu greu le observă. Poți fi un bun prieten, pentru că ești sensibil, empatic, loial, curajos și sincer. Atunci când te superi, te poți izola și devii rebel sau lipsit de scrupule.

Lupul (19 februarie – 20 martie)

Lupul este cel mai pasional semn al acestui horoscop totemic. Dacă faci parte din zodia Lupului, trăiești pentru a iubi și pentru a-ți oferi dragostea celor pe care îi consideri demni de ea. Plin de pasiune și de emoție, îți dorești în același timp iubire și multă libertate. Deși la bază ești generos, blând și iubitor, poți deveni răutăcios, răzbunător și obsedat de anumite principii sau persoane.

Șoimul (21 martie – 19 aprilie)

Ești o persoană rațională și ai un bun instinct de lider. Te miști repede și nu amâni lucrurile, fiindcă nu îți place să pierzi timpul. Atunci când preiei inițiativa – și o faci des – cei din jur știu că sunt pe mâini bune. Ești ideal pentru orice echipă, chiar dacă uneori tinzi să fii plin de tine. Partea bună este că ideile tale sunt de obicei corecte, așa că aroganța poate fi justificată. Poți fi pasional și plin de compasiune, dar și intolerant, nerăbdător și puțin exagerat.

Castorul (20 aprilie – 20 mai)

Îți place să preiei controlul și să înfrunți orice ar apărea în calea ta, ești adaptabil, harnic și ambițios. Te pricepi la strategii și ai flerul și șiretenia necesare pentru a reuși în ce îți propui. Gândești rapid și bine, dar ai tendința să ții foarte mult la părerea ta și să dai dovadă de lipsă de tact. Ai capacitatea de a fi loial, generos și bun, dar poți deveni uneori arogant, pretențios, posesiv și stresat.

Cerbul/Căprioara (21 mai – 20 iunie)

Ai o mare poftă de viață, ești o persoană înțeleaptă și dai dovadă de un ascuțit simț al umorului. Amuzant și cu o fire plăcută, i-ai putea smulge oricui un zâmbet, mai ales că îți place să te avânți în conversații, iar lumea abia așteaptă să fie în preajma ta. Străvechiul horoscop totemic spune că ții la aspectul tău și poți da dovadă de narcisism, egoism, lipsă de răbdare și comoditate, însă la fel de bine poți fi un adevărat exemplu.

Ciocănitoarea (21 iunie – 21 iulie)

Fiind una dintre cele mai empatice și înțelegătoare personalități din horoscopul totemic, dacă te-ai născut sub acest semn, ești omul pe care mulți și-ar dori să îl aibă ca prieten. Știi să asculți, ești organizat, plin de idei, devotat, grijuliu și foarte romantic. Ești părintele perfect, prietenul pe care te poți baza și un partener de cuplu neprețuit. În momentele mai puțin fericite, tinzi să devii posesiv, gelos, supărăcios și răzbunător.

Somonul (22 iulie – 22 august)

Ești plin de magnetism, intuitiv și foarte creativ, iar energia ta ajunge la toată lumea care te cunoaște. Atunci când ai un obiectiv, îți canalizezi întreaga forță în direcția lui și reușești să îi convingi și pe alții să ți se alăture. Știi cum să îți motivezi prietenii și colegii, debordezi de încredere și entuziasm, iar generozitatea și inteligența nu îți sunt trecute cu vederea. Poți fi echilibrat, calm, pasional și generos, dar și egoist, vulgar sau intolerant în condiții mai puțin prielnice.

Ursul (23 august – 21 septembrie)

O zodie pragmatică și practică, Ursul este genul de om pe care cei din jur se pot baza. Dacă te-ai născut sub acest semn, ești o persoană cu capul pe umeri, dai dovadă de multă generozitate și de un suflet plin de iubire. Ești modest, generos și puțin timid, la birou sau în afaceri devii rapid un partener neprețuit, iar răbdarea și echilibrul te transformă într-un mentor excelent. Ca puncte slabe, poți fi lent, sceptic și prea conservator.

Corbul (22 septembrie – 22 octombrie)

Un alt nativ plin de magnetism al acestui zodiac totemic, Corbul e plin de entuziasm și are un fler înnăscut pentru afaceri. Dacă faci parte din această zodie, nu trebuie să depui mult efort ca să fii plăcut, pentru că lucrurile îți ies bine în mod natural. Toți te admiră pentru ideile tale și îți cer sfatul. Ești idealist, diplomat, ingenios și răbdător, dar uneori poți fi răzbunător și pretențios.

Șarpele (23 octombrie – 22 noiembrie)

Cei mai mulți șamani din triburile amerindiene erau născuți sub acest semn. Dacă ești Șarpe, ai o puternică legătură cu lumea spirituală, inclusiv capacități de vindecare, pe care poate nu ți le cunoști. Deși mulți te pot percepe ca fiind ascuns și chiar înspăimântător, ești un om bun, pasional, sensibil și cu mult simț al umorului. Poți totuși ajunge și la violență sau schimbări ciudate de dispoziție.

Bufnița (23 noiembrie – 21 decembrie)

Ești una dintre cele mai libere zodii din străvechiul zodiac totemic. Schimbător, dar cald și plin de naturalețe, nativul Bufniță își trăiește viața din plin și iubește din inimă aventura. Deși aceste aspecte pot reprezenta un avantaj, trebuie să ai grijă să nu devii prea imprudent, asumându-ți riscuri inutile. Datorită adaptabilității tale crescute, poți face orice îți dorești în viață, însă ai grijă la excese.

Gâsca (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cine își dorește un lucru bine făcut ar trebui să îți ceară ajutorul. Ești un om ambițios, atent la detalii și nu te lași până nu îți atingi obiectivele. Singurul tău rival adevărat ești chiar tu însuți, în rest poți face față oricărei provocări. Ai simțul umorului și pui pasiune în ce faci atunci când ești în elementul tău, dar ca defecte trebuie să ai grijă la adicții și comportamente obsesive.

Concluzii

Orice semn ai fi în acest zodiac totemic, cu siguranță ai capacitatea de a-ți pune în evidență calitățile și de a-ți înfrâna defectele, astfel încât să duci o viață așa cum visezi și să le oferi celor dragi tot ce ai mai bun.

Descoperă alte articole despre horoscop:

100% Bonus Până la 1500 RON + 100 Rotiri Gratis

Bonus de Bun Venit

  • Dublează-ți prima depunere până la 1500 RON
  • 100 rotiri gratuite la Book of Dead
  • La al doilea depozit ai bonus 50%

Alte Articole

top seriale turcesti online

Top 15 Seriale Turcești 2022 – Cele Mai Bune Producții Turcești

5/5 – (1 vote) Decorurile, jocul actorilor, intriga, povestea – toate au făcut din serialele turceşti unele dintre cele mai vizionate producţii şi în România,  popularitatea lor fiind în continuă creştere. Descoperă această listă seriale turcești traduse în română pe care le puteţi urmări şi voi online sau la tv! 1. Legea Familiei – Seriale […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Book of Ra Deluxe Superbet – Păcănele Book of Ra Deluxe

5/5 – (1 vote) Book of Ra Deluxe Superbet este un clasic în lumea sloturilor. Descoperă-l și tu și citește ghidul nostru în care-ți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Superbet Book of Ra Deluxe! Fiind un joc cu temă egipteană, ai ocazia să cunoști lumea fascinantă a Egiptului antic. Desigur, asta alături de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Sportivi Canadieni – Info Despre Sportivi Canadieni Cunoscuți

5/5 – (1 vote) În Canada sportul care se bucură de cea mai mare popularitate este hocheiul pe gheaţă şi nu e de mirare, atâta timp cât în NHL activează multe echipe canadiene, iar campionatul este urmărit de aproximativ 68% din populaţie. Lacrosse, curlingul, fotbalul canadian, baseball-ul şi fotbalul sunt de asemenea extrem de populare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă