horoscop 2021 zodiac
Blog  /   ianuarie 4, 2021   /   Cristian Rotaru

Horoscop 2021 – ce aduce noul an

Rating Slot

Pentru că 2020 nu a fost un an ușor, cu toții ne uităm cu speranță către anul 2021, întrebându-ne dacă de această dată norocul va fi de partea noastră. Iar pentru că horoscopul oferă de obicei un bun indiciu asupra evenimentelor ce urmează, ți-am pregătit un horoscop 2021 complet, din care vei afla cum evoluează zodia ta în anul care tocmai a început.

Horoscop 2021 – cum se anunță noul an din punct de vedere astrologic

O să te bucuri să afli că anul 2021 va aduce cu sine schimbări pozitive în viața tuturor nativilor, indiferent de zodie. Ce-i drept, lucrurile nu vor decurge întotdeauna ușor sau fără emoții, ci vor exista și aspecte mai puțin încurajatoare, însă problemele anului 2020 vor fi lăsate în urmă, fiind înlocuite de experiențe favorabile și mai multe șanse de reușită. Cuvintele cheie în acest horoscop 2021 vor fi speranță, vibrații pozitive și energie – toate se vor manifesta din plin pe parcursul anului. 

Astrologii consideră că Balanța, Scorpionul și Taurul vor fi cele mai norocoase zodii în 2021, dar și restul zodiilor se vor bucura de un an bun. Pentru că echilibrul vine nu doar din trăirea momentelor fericite, ci și din acceptarea și depășirea provocărilor, acestea din urmă se vor face simțite de-a lungul lui 2021, însă vor putea fi depășite. Va fi nevoie de curaj, încredere și dorința de a evolua, pentru ca problemele să își găsească rezolvarea. Din fericire, toate zodiile vor avea potențialul de a-și îmbunătăți viața. Află în continuare ce te așteaptă din punct de vedere horoscop 2021, în funcție de zodie.

horoscop 2021 noroc

Toate zodiile vor trece prin perioade mai bune sau mai puțin bune, vor avea mai mult succes în plan personal sau profesional, iar cele mai norocoase zodii 2021 se vor bucura de împliniri și satisfacție maximă pe toate planurile.

Pentru alte tipuri de horoscoape și mai multe informații mistice, poți citi și articolul nostru despre horoscop floral.

Berbec – pregătește-te să aplici lecțiile învățate în 2020

berbec horoscop 2021

Anul care a trecut nu a fost unul simplu, însă ți-a dăruit ocazia de a descoperi lucruri noi despre lumea din jur și despre tine, transformându-te într-o persoană mai puternică, chiar dacă poate nu ai realizat încă asta. Acum este momentul să schimbi totul în favoarea ta, pentru că vei avea ocazia să demonstrezi că ești o persoană puternică, independentă și hotărâtă. Din punct de vedere profesional și financiar, astrele îți vor trimite multă energie pozitivă și te vor ajuta să îți pui planurile în practică. Vei avea șansa de a câștiga bani, poate prin metode noi, pe care nu le-ai mai încercat până acum, iar obiectivele vor fi ușor de atins prin muncă și determinare. Ascultă-ți intuiția și gândește-te la investiții profitabile.

În materie de horoscop 2021 pentru familie și relații, primăvara și vara vor fi perioade perfecte pentru a te concentra pe oamenii dragi din viața ta. Vei petrece mai mult timp cu familia, poate te vei muta sau vei lua decizii importante legate de cuplul din care faci parte. Energia ta va depinde de stabilitatea relației cu persoana de lângă tine. Din punct de vedere al stării generale, vei avea energia necesară pentru a merge mai departe și a lăsa în urmă neplăcerile anului anterior. Menajează-ți sănătatea evitând stresul de orice natură și îngrijindu-te de fiecare dată când simți că ceva ar putea fi în neregulă.

Taur – concentrează-te pe carieră, dar și pe relații

horoscop taur 2021

Cum s-ar spune, a sosit momentul “să iei taurul de coarne” și să ai mai multă încredere în potențialul tău. Dacă ai început încă de anul trecut să îți faci planuri legate de carieră și să investești în noi oportunități, vei vedea curând rezultatele. Dacă nu, este timpul să te gândești realist la ceea ce îți dorești și să începi să muncești pentru asta – ești una dintre zodiile norocoase din punct de vedere horoscop 2021, așa că merită să fructifici această șansă. Calculează bine fiecare decizie, revizuiește-ți planurile și ia în calcul parteneriatele potrivite, astfel încât să ai cât mai multe șanse de reușită.

În vara acestui an, îți vei dori mai mult ca oricând să ai parte de dragoste – dacă ai deja o relație, vei petrece mai mult timp cu jumătatea ta, iar dacă nu ești parte dintr-un cuplu, vei reîncepe să ieși din nou la întâlniri. Vei primi multă atenție, dar va trebui să te gândești bine înainte de a face o alegere, pentru că persoana potrivită pentru tine nu este neapărat cea care apare prima. Dacă ai o relație de durată, încearcă să reaprinzi pasiunea și să trăiești fiecare clipă ca la început. Nu uita să te pui mai des pe primul plan, pentru că 2021 este un an perfect pentru a înțelege ce îți dorești și a avea mai multă grijă de tine.

Gemeni – urmează-ți intuiția și vei avea de câștigat

horoscop 2021 gemeni

Anul 2021 ar putea începe destul de ezitant pentru tine din punct de vedere financiar și profesional – nu îți este foarte clar ce ar trebui să faci în continuare, știi ce ți-ar plăcea să obții, însă te simți oarecum dezorientat. Vestea bună este că în materie de horoscop noroc 2021, astrele îți vor face un dar neprețuit: vei avea intuiția necesară pentru a realiza lucrurile pe care ți le dorești și a obține astfel câștigurile mult visate. În plus, în a doua parte a anului este posibil să găsești noi soluții pentru a-ți atinge obiectivele. Poate vei pune în practică un hobby mai vechi, pentru a câștiga mai mulți bani, sau îți vei găsi un alt loc de muncă.

Pe plan sentimental, te vei gândi la moduri de a readuce dragostea în viața ta. Dacă ai deja o relație, vei încerca să reaprinzi pasiunea. Dacă nu ai încă pe cineva, se poate să apară în viața ta o persoană din trecut, cu care îți vei dori să reiei legătura. Și pe plan sufletesc, vin vești bune în acest horoscop 2021: îți vei înțelege nevoile și dorințele sufletului mai mult ca oricând și vei avea o perioadă încărcată de spiritualitate.

Rac – profită de energie și idei, dar nu te lăsa dus de val

rac horoscop 2021

Nativii zodiei Rac sunt favorizați din punct de vedere horoscop 2021 pe parte financiară. Energia și ideile bune curg, creativitatea este la cote maxime, așa că pot apărea noi idei și inițiative de a face bani. Totuși, aceste aspecte pozitive vin însoțite de un avertisment: pentru a te asigura că ai de câștigat, nu te lăsa doar în voia impulsurilor atunci când vine vorba de locul de muncă sau de parteneriate. Nu te enerva și nu ceda presiunii, ci analizează puțin înainte de a lua decizii. Planifică-ți cheltuielile, pentru a nu tinde să exagerezi, iar rezultatele vor fi în favoarea ta.

Pe plan personal, urmează o perioadă în care vei simți din plin nevoia de pasiune. Vei căuta să îi demonstrezi persoanei iubite ceea ce simți, iar dacă nu ești încă într-o relație, vei cunoaște oameni noi și se vor ivi ocazii de a lega prietenii sau de a-ți găsi jumătatea. De asemenea, te vei gândi la dezvoltarea ta și la un nou viitor: vei încerca să înveți lucruri noi, să călătorești mai mult și să îți schimbi viața, chiar dacă este vorba despre o banală redecorare a locuinței. Nu te speria de noutate și acceptă faptul că este posibil să te redescoperi în acest an.

Leu – succesul poate veni de unde te aștepți mai puțin

zodia leu 2021

Se poate spune că Leul este unul dintre semnele norocoase ale acestui horoscop 2021. Dacă ești Leu, e momentul să te pregătești pentru un an intens, dar interesant: vei începe proiecte noi, poate vei schimba radical domeniul muncii sau parteneriatele, dar vei avea succes în ceea ce faci și vei descoperi că lucrurile bune vin de unde nu te aștepți. Ai putea găsi modalități neconvenționale de a face bani, la care nu te-ai gândit până acum, iar șansa îți va surâde și te va ajuta să ajungi departe. Oamenii potriviți vor fi acolo pentru tine, pentru te sprijini în realizarea obiectivelor. La final de an, s-ar putea să simți nevoia unei mici pauze, în care să îți refaci forțele și să te răsfeți.

Din punct de vedere relații, vei investi în relațiile armonioase, care îți aduc fericirea și echilibrul. De asemenea, vei îndepărta treptat din viața ta oamenii care îți fac rău sau te atrag în relații toxice, motiv pentru care vei avea o perioadă cu suișuri și coborâșuri, până când te vei echilibra. Păstrează aproape persoanele care îți aduc liniște și mulțumire sufletească și investește timp și energie în relația cu acestea. În acest an, astrele îți dăruiesc o perspectivă sănătoasă și obiectivă asupra fiecărui om care intră în viața ta, ajutându-te să iei cele ai bune decizii.

Fecioară – gândește-te la ceea ce contează cu adevărat pentru tine

fecioara 2021

2021 te găsește cu unele dubii legate de viitorul tău și de cariera pe care o urmezi. Poate că este vorba despre faptul că nu ți-ai găsit încă vocația sau nu știi dacă meseria aleasă ți se mai potrivește. Dacă simți că te cuprinde nesiguranța, nu te descuraja și nu te lăsa în voia impulsului, pentru că în acest horoscop 2021 se întrevăd lucruri bune. Alocă-ți timp pentru a te gândi la ceea ce este important pentru tine și pentru a îți creiona un nou viitor. Energia oferită de astre te va ajuta să îți găsești motivația și să te organizezi, astfel încât să poți realiza lucrurile pe care ți le dorești. Este posibil să treci prin perioade de nesiguranță pe plan financiar, însă vei reuși în final să te bucuri de câștiguri suplimentare.

Din punct de vedere horoscop 2021 pe plan sentimental, vei simți mai mult ca de obicei nevoia de stabilitate și te vei gândi la o relație serioasă. Te atrage misterul, dar în același timp ai nevoie de o persoană care să îți ofere împlinirea pe plan spiritual și cu care să te simți în deplină compatibilitate. Evită să oferi mai mult decât primești, pentru că este important să ai grijă și de tine, nu doar de ceilalți.

Balanță – împlinirea vine atunci când faci ceea ce ți se potrivește

horoscop balanta 2021

Ești una dintre cele mai norocoase zodii în 2021, iar asta se poate datora faptului că ții la valorile tale și acționezi conform acestora. Dacă ai un loc de muncă unde nu te mai simți confortabil, este posibil ca motivația oferită de ceea ce faci să nu fie suficientă. Gândește-te la ceea ce te împlinește și caută modalități de a-ți schimba traiectoria profesională. În 2021 îți vei face planuri și îți vei stabili obiective ușor de realizat, pentru că vei avea energie și ambiție, reușind astfel să obții tot ce îți propui. E posibil să ai parte și de o promovare sau de recunoașterea muncii depuse în ultimii ani.

Și pe plan sentimental ai parte de surprize din punct de vedere horoscop 2021. Având în vedere că te interesează relațiile solide și veritabile, vei începe să împarți oamenii din viața ta în funcție de avantajele emoționale pe care le obții din relația cu aceștia. Vei păstra aproape persoanele care contează cu adevărat și care te fac să te simți bine. Totodată, vei rupe legătura cu oamenii care au efect negativ asupra ta. Dacă nu ai încă o relație, vei simți atracție față de o persoană total diferită de tine, care nu se încadrează în gusturile pe care le aveai până acum.

Scorpion – ai încredere în potențialul tău și vei reuși ceea ce îți propui

scorpion 2021

Poate până acum nu ai realizat ce potențial ai, dar a sosit momentul să te cunoști cu adevărat și să înțelegi că ai capacitatea de a obține ce dorești. Ești una dintre cele mai ambițioase zodii din acest horoscop 2021, iar munca și dăruirea ta te vor ajuta să îți realizezi obiectivele. În plus, cei din jur vor observa că ești o persoană capabilă și muncitoare, iar asta îi va face să te aprecieze și mai mult. Nu te abate de la drumul tău, iar la finalul anului te vei putea lăuda cu câștiguri impresionante.

Din punct de vedere horoscop 2021 pe plan personal, vei pune accent tot mai mare pe legătura spirituală pe care o ai cu oamenii din jurul tău. De aceea, vei căuta să ai aproape o persoană cu care simți o conexiune puternică și reală, chiar dacă asta înseamnă să aștepți mai mult până o găsești. Vor apărea mulți oameni noi în viața ta și vor avea loc schimbări – nu te teme, pentru că uneori este necesar să treci prin transformări pentru a avea parte de mulțumire în final. Nu este greșit să amâni luarea unui angajament sau să îndepărtezi oamenii toxici, pentru că asta te va ajuta să păstrezi lângă tine persoanele care îți fac bine și care îți oferă o viață echilibrată.

Săgetător – schimbările sunt calea către un viitor mai bun

horoscop sagetator 2021

Anul 2021 îți aduce surprize de bun augur pe plan profesional, unde vei avea foarte multă energie și vei reuși să îți realizezi obiectivele propuse. Vei face planuri, vei lupta pentru ele, iar ambiția ta va da rezultate și te va ajuta să obții satisfacție și câștiguri. Fie că vei schimba locul de muncă, fie că vei aduce mici schimbări în activitatea curentă, lucrurile vor merge în direcția potrivită. Îți vei dori să îți urmezi pasiunile, iar asta se va vedea în tot ceea ce faci. Ține cont de aceste aspecte și vei observa că astrele îți dăruiesc o nouă viziune asupra vieții.

Și în ceea ce privește partea emoțională a acestui horoscop 2021, avem vești bune pentru tine: vei simți nevoia de a avea relații solide și autentice, vei investi în oamenii din jurul tău și vei avea tendința de a evolua sentimental. Reușind să discerni persoanele potrivite de cele nepotrivite, vei păstra legătura cu acei oameni care contează cu adevărat. Te vei strădui să-ți înțelegi mai bine jumătatea, dar îți dăm un sfat: fă lucrurile cu măsură, oferă atât cât primești și nu te epuiza din punct de vedere emoțional. Pasiunea va face parte din viața ta în 2021, atâta timp cât știi cum să comunici cu persoana iubită.

Capricorn – pregătește-te pentru provocări, dar tratează-le cu optimism

Pe plan financiar și profesional, nu te așteaptă un horoscop 2021 foarte lejer, pentru că astrele îți vor da ceva de furcă. Vei avea multe proiecte de realizat și ți se va părea uneori că nu ai cum să le duci pe toate la capăt, iar munca nu va părea să aibă rezultate foarte satisfăcătoare. Totuși, în ciuda acestor provocări, există motive de optimism: pentru că ai energie și ambiție, vei reuși să mergi mai departe și vei încerca să te orientezi către activități care ți-au ieșit de minune în trecut. Poate te vei întâlni cu un fost șef, un mentor sau un colaborator cu care te-ai înțeles bine, iar această întâlnire va reprezenta o nouă ocazie în cariera ta. Nu uita că oportunitățile apar chiar din provocări. Fă lucrurile cu calm și nu te stresa foarte mult, pentru a-ți menține organismul sănătos.

Pe plan sentimental, acest horoscop 2021 îți anunță multe lucruri favorabile: vei simți din plin pasiunea, vei dori să condimentezi relația actuală și vei cunoaște persoane noi, interesante și total diferite de cele care există deja în viața ta. Vei avea posibilitatea să îți decizi viitorul sentimental și să faci schimbările de care ai nevoie pentru a avea parte de fericirea mult visată.

Vărsător – pasiunea pentru ceea ce faci poate însemna reușita proiectelor tale

zodia varsator 2021

2021 este un an interesant pentru tine, mai ales pe plan profesional, unde valorile și motivația vor cântări foarte mult. Nu vei pune accent pe lucrurile materiale, ci te vei strădui să îți folosești banii pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău. Dacă vei lucra pe proiecte la care ții și cu care te identifici, vei avea parte de reușite și îți vor fi recunoscute meritele, obținând rezultate chiar și pentru proiecte începute cu mai bine de un an în urmă. Dacă totuși nu iubești ceea ce faci, ci îți detești locul de muncă sau afacerea, vei avea parte de o perioadă nefavorabilă pe plan profesional, nu vei lucra cu spor și chiar vei înregistra pierderi.

Din punct de vedere horoscop 2021 pe plan sentimental, vei simți că vrei să îi dăruiești persoanei iubite mai multă atenție. Vei fi romantic, te vei implica și vei căuta să dai dovadă de mai multă înțelegere. Este posibil ca în vară să apară provocări, cărora este bine să le acorzi atenție, pentru a trece cu bine de momentele dificile. Îți vei dori respect și stabilitate, iar dacă nu ai deja o relație, te vei orienta doar către persoane care se dovedesc a fi la fel de serioase ca tine. Dacă ți-ai găsit jumătatea, vei dori să duci relația la nivelul următor.

Pești – ambiția și munca îți sunt răsplătite

pesti 2021

Pe plan profesional, ai în față o perioadă bună, mai ales dacă ești o persoană ambițioasă și dacă muncești cu pasiune. Vei avea spor în ceea ce faci, vei duce la capăt toate proiectele pe care le începi și vei fi felicitat pentru asta. Poate vei primi chiar și o promovare, pentru că rezultatele tale sunt în sfârșit vizibile și îți permit să obții aprecierea celorlalți. Nu uita că totul se obține cu răbdare, așa că tratează fiecare proiect cu grijă, organizând lucrurile pe care le ai de făcut și mergând cu pași mici, dar siguri. Atenție: dacă nu îți place ceea ce faci și nu îți dai silința, riști ca în acest an să te confrunți cu probleme la locul de muncă.

Ca horoscop 2021 din punct de vedere sentimental, vei simți nevoia de a reaprinde pasiunea și de a investi timp și energie în relația cu persoana iubită. Dacă nu ai încă pe cineva, în 2021 vei dori să ai mai multe opțiuni din care să poți alege varianta potrivită. În vară ai putea alege persoana care să îți aducă fericirea – te sfătuim să o faci nu doar în funcție de atracția inițială, ci să alegi pe cineva care să îți ofere respect și stabilitate emoțională. Se poate ca la final de an să întâmpini probleme în cuplu – încearcă să te gândești la ceea ce nu merge bine între voi și lucrează la acel aspect.

Sperăm ca acest horoscop 2021 să te ajute să pornești la drum cu mai multă energie și cu încredere în propriile forțe, astfel încât să ai parte de un an fericit și satisfăcător pe toate planurile.

Care sunt cele mai norocoase zodii 2021?

cele mai norocoase zodii 2021

Am văzut că fiecare zodie se confruntă cu diverse schimbări în plan personal sau profesional, dar întrebarea care stă pe buzele tuturor este: care sunt acele zodii care vor avea parte de cel mai mult noroc în anul ce tocmai a început? Chiar dacă se spune că norocul ni-l facem cu mâna noastră, se pare că fiecare planetă are anumite caracteristici care influențează într-o măsursă mai mare sau mai mică cursul evenimentelor.

Astrologii susțin că există 3 zodii care se vor bucura în acest an de un noroc spectaculos, respectiv nativii din zodiile: berbec, scoprion și balanță.

Berbecul este fără îndoială cea mai norocoasă zodie în acest an, pentru că va avea parte de prosperitate atât în carieră, cât și în relații și sănătate. Proiecte noi, stabilitate sentimentală, recunoaștere și succes, acestea sunt cuvintele anului 2021 pentru cei din zodia berbecului.

Scorpionul va avea parte de noroc atât în dragoste, cât și în plan profesional, acolo unde o decizie inspirată luată la momentul potrivit va aduce o schimbare majoră în carieră, recunoaștere din partea apropiaților și venituri mai mari. Intuiția îi va oferi ca de fiecare dată rezultate impresionante.

Balanța va atrage norocul ca un magnet în 2021, atât în dragoste, cât și pe plan financiar. Beneficiind de mai multă energie și motivație decât de obicei, nativii din zodia balanță vor reuși să înceapă proiecte lăsate în umbră și să se concentreze pentru a fi productivi. Indiferent dacă este vorba de relații sau de muncă, 2021 este anul în care vor fi puși pe fapte și vor avea multe satisfacții.

Acestea sunt cele mai norocoase zodii 2021, însă fiecare dintre noi ar trebui să ne asigurăm că dăm totul din noi pentru a ne bucura de împliniri pe toate planurile, iar în general, anul 2021, din punct de vedere astrologic, arată foarte bine, aducând fiecărei zodii schimbări de bun augur pe diferite planuri.

Citește și articolul despre Anul Nou Chinezesc 2021!

Încearcă-ți norocul gratis la casino

100 RON gratis fără depunere la Maxbet Casino

Alte Articole

Cum contactezi operatorii Fortuna contact

Rating Slot Cazinoul Fortuna prinde popularitate pe zi ce trece. La contact eFortuna, poți găsi rezolvare la toate problemele tale legate de jocurile de noroc de pe această platformă. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre eFortuna contact! Modalități pentru eFortuna contact & date de contact Serviciul de contact eFortuna este […]

Citeste mai mult

Revendică Mr Bit 100 rotiri gratuite – Bonus Exclusiv SuperCazino

Rating Slot Cel mai tare casino Cyberpunk, Mr Bit, a lansat o ofertă exclusivă pentru SuperCazino: Mr Bit 100 rotiri gratuite la bonusul de bun venit. Citește articolul pentru a afla toate detaliile oferte, și cum poți pune cât mai repede mâna pe 100 rotiri Mr Bit! În ce constă oferta Mr Bit 100 rotiri […]

Citeste mai mult

Betano Contact: Info serviciul de relații clienți

Rating Slot Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă