filme de crăciun netflix 2020 Blog   /   7 decembrie 2021   /   Paul Anghelescu

Filme de Crăciun 2021 pe care să le vezi pe Netflix

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 20 noiembrie 2023

5/5 - (2 votes)

Ce ar fi sărbătorile de iarnă fără colinde, brazi împodobiți și filme numai bune de vizionat cu o ceașcă de ceai fierbinte în față? Fie că preferi comedia, romantismul sau poveștile copilăriei, la televizor sau în aplicațiile de filme, ai la dispoziție variante pentru toate gusturile. Una dintre cele mai bune soluții pentru vizionarea peliculelor preferate este Netflix. Aplicația are o bază bogată de seriale, documentare și filme, iar reclamele lipsesc cu desăvârșire. Având în vedere că filme de Crăciun Netflix găsești din plin, însă timpul tău liber nu e nelimitat, iată câteva sugestii pe care cu siguranță merită să le pui pe listă în acest an!

Recomandări filme de Crăciun Netflix 2021

Am făcut o selecție cu filme de Crăciun Netflix 2021 și sperăm să îți coloreze serile din această iarnă. Aduceți mai aproape o ciocolată caldă și ceva ronțăieli pentru că sigur se va lăsa cu apăsarea butonului play. Vizionare plăcută!

Iată lista oficială cu filme de Crăciun Netflix 2021 și vezi mai jos și cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile! 

Am detaliat câteva dintre preferatele noastre: 

A Boy Called Christmas

A boy Called Christmas Netflix

O poveste încântătoare despre apariția Crăciunului și magia din spatele celei mai frumoase sărbători din an. Urmăriți aventura băiatului Nikolas care pleacă în căutarea tatălui, ghidat de harta lăsată de mama lui și însoțit fiind de un prieten de nădejde, șoricelul Miika.Nikolas încălzește inimi prin bunătate și aduce speranță micului său orășel. 

Love Hard

Love Hard Netflix

Face parte din categoria filme romantice de Crăciun ce nu trebuie ratat. Nina Dobrev joacă rolul unei fete care nu are noroc în dragoste, Natalie. Căutarea ei pare să se oprească în momentul în care cunoaște un băiat pe o aplicație de întâlniri și totul pare perfect, mai puțin faptul că nu se întâlniseră deloc. Aventura începe cu adevărat în momentul în care Natalie se decide să traverseze țara pentru a-i face o surpriză iubitului. Cine are parte de o surpriză defapt? Rămâne să vedeți! 

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Princess Switch 3 Netflix

Acesta este un must pentru cei care ați văzut și primele două părți. Toate părțile sunt comedii de Crăciun care încep să devină tradiție. De această dată Regina Margaret și Prințesa Stacy, apelează la verișoara malefică a lui Margaret pentru a recupera Steaua Păcii. Aventura începe în momentul căutării. Cum vor reuși cele trei să recupereze obiectul prețios? Veți vedea! 

A California Christmas: City Light

A California Christmas City Lights Netflix

Nu puteam să nu adăugăm și acest film în lista noastră cu filme de Crăciun 2021. Se continuă povestea de iubire dintre Callie și Joseph din A California Christmas. Lumea perfectă de la ferma și vinăria construită de cei doi începe să fie zdruncinată de niște obligații familiale neașteptate venite din oraș pentru Joseph. Vor lua luminile orașului sclipirea din ochii celor doi? Trăim și noi emoția deciziilor alături de protagoniști. 

Apare pe 16 decembrie

A Castle for Christmas

A Castle for Christmas Netflix

L-am inclus în lista cu filme de Crăciun Netflix pentru că este o comedie romantică ce merită să se afle în top. Filmul spune povestea unei autoare cunoscute care călătorește în Scoția pentru a evita un scandal, unde se îndrăgostește de un castel – și se confruntă cu ducele morocănos care îl deține. Aflați și voi finalul aventurii pentru că noi am dat deja play. 

Vezi și filmele din 2020 și anii anteriori:

Iată lista oficială cu filme de Crăciun Netflix 2020!

  • Holidate – comedie, romantic
  • The Christmas Chronicles: Part Two – comedie, aventură
  • Operation Christmas Drop – comedie, familie
  • Jingle Jangle: A Christmas Journey – musical
  • The Princess Switch: Switched Again – romantic, dramă
  • Alien Xmas – animație, SF
  • Dolly Parton’s Christmas on the Square – musical, familie
  • Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – musical
  • Angela’s Christmas Wish – animație, familie
  • Just Another Christmas – comedie, familie

Iată și câteva descrieri pentru filmele din 2020 care ne-au atras atenția:

Holidate

filme craciun netflix 2020 holidate

Holidate este o comedie romantică de sărbători, lansată pe 28 octombrie. Cele două personaje principale, Sloane și Jackson, urăsc cât se poate de tare Crăciunul și se întâlnesc mereu la cinele festive ce au loc anual. Dacă ai poftă de o comedie bună în jurul sărbătorilor, Holidate este unul dintre cele mai bune filme de Craciun pe Netflix 2020 și îți recomandăm cu căldură să îl vizionezi.

Încearcă Secret of Christmas slot gratis la noi pe site!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

filme craciun netflix 2020 lista

Un alt film de Crăciun pe care îl vei găsi în topurile Netflix 2020 va fi cu siguranță musical-ul Jingle Jangle: A Christmas Journey, cel mai probabil datorită actorului principal al filmului, celebrul cântăreț John Legend. Acesta ia rolul unui meșter de jucării care se reunește cu nepoata sa, iar cei doi încep să lucreze la o invenție. Dacă ar reuși să o producă până de sărbători, invenția le-ar putea schimba viețile pe vecie. Aruncă un ochi și peste trailer și vezi dacă merită să treci filmul pe lista de vizionare. Noi zicem că da.

The Christmas Chronicles 2 / Cronicile Crăciunului 2

filme de craciun netflix 2020 christmas chronicles 2

Prima parte din Cronicile Crăciunului a avut un succes enorm. Kurt Russel și Goldie Hawn au cucerit pe toată lumea în rolurile de Moș Crăciun și Doamna Crăciun. În prima parte, doi frați au vrut să îl prindă pe moșul în acțiune și să dovedească faptul că nu există, ajungând însă să îl cunoască și să descopere magia Crăciunului. În partea a doua, aceștia ajung din nou la Polul Nord, de data aceasta ca adulți, fiind nevoie să îl ajute pe moșul să salveze lumina Crăciunului de un personaj malefic. Este unul dintre acele filme de Crăciun Netflix ce au puterea de a vrăji atât copiii, cât și adulții, redându-le celor din urmă bucuria copilăriei.

Christmas on the Square

filme craciun netflix 2020 square

Christmas on the Square se va afla în top filme de Craciun pe Netflix 2020, fiind extrem de așteptat de către fanii cântăreței Dolly Parton din întreaga lume. Filmul trebuia să fie lansat încă din 2019, însă a fost amânat până pe 22 noiembrie anul acesta. Ideea principală a producției este faptul că cetățenii unui mic orășel american se luptă pentru a se salva de la a fi cumpărați de către o corporație-gigant.

Filme de Crăciun 2019

Klaus

filme craciun netflix 2020 klaus

Klaus este un film de anul trecut, dar este unul din acelea care trebuie musai văzute. Filmul prezintă o nouă abordare cu privire la legenda lui Moș Crăciun. Animația este creată de același scenarist care a scris și filmele din seria Despicable Me. Klaus prezintă povestea unui poștaș (Jesper) trimis de către tatăl său într-un ținut din nord drept pedeapsă pentru stilul său de viață iresponsabil. Ajuns într-un tărâm întunecat și plin de ură, Jesper găsește totuși o urmă de lumină atunci când i se alătură lui Klaus, un pădurar care face jucării. Klaus este unul dintre cele mai frumoase filme de Craciun pe Netflix 2020.

Let it Snow

filme craciun netflix 2020 let it snow

Un alt film lansat anul trecut, dar care merită văzut, este Let it snow. Această comedie romantică lansată de Netflix în 2019 a avut un succes enorm și rămâne în topuri și anul acesta. O furtună de zăpadă în Ajun aduce împreună un grup de adolescenți, iar lucrurile se schimbă drastic în relațiile dintre ei până în dimineața de Crăciun. Cu o doză optimă de umor, dramă și suspans, filmul este chiar reușit pentru perioada aceasta.

Top filme de Crăciun mai vechi pe Netflix

Office Christmas Party – pregătește-te de râs

filme de craciun netflix christ

Atunci când cauți filme Netflix Crăciun, nu vrei întotdeauna povești clasice sau pelicule cu Moș Crăciun. Uneori ai nevoie de o comedie simpatică și modernă, în care să te regăsești. În preajma sărbătorilor, angajații unei companii de tehnologie sunt împiedicați de noua lor șefă, jucată de Jennifer Aniston, să organizeze clasica petrecere de Crăciun și sunt amenințați cu pierderea job-ului din cauza unor restructurări de posturi. Astfel, managerul actual se vede în poziția de a salva job-urile angajaților săi și încearcă să o convingă să renunțe la această idee plănuind o megapetrecere de Crăciun care să le aducă un nou client.

Four Christmases – unul dintre cele mai bune filme de Crăciun Netflix

four filme de craciun netflix 2020

Four Christmases este o comedie romantică care îi are în centru pe actorii Reese Witherspoon și Vince Vaughn, un cuplu de tineri îndrăgostiți care trebuie să își viziteze de Crăciun părinții divorțați pentru că vacanța le-a fost anulată. Astfel, fiecare vizită îi pune pe Kate și Brad în situații dificile care îi determină pe cei doi să realizeze că nu sunt sinceri unul cu celălalt în ceea ce privește relația lor. Așadar, fă-te comod și simte spiritul sărbătorilor alături de noi!

How the Grinch Stole Christmas – află cum a furat Grinch Crăciunul

filme craciun netflix 2020 grinch

Cum a furat Grinch Crăciunul este considerat unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, atât datorită poveștii, cât și a jocului actorului principal, celebrul Jim Carrey. Povestea lui Grinch poate fi ușor povestea oricărei persoane care nu se dă în vânt după sărbători: personajul nu numai că detestă Crăciunul, dar nu-i simpatizează nici pe oamenii care se bucură de acesta. Prin urmare, se decide să le strice bucuria și să le răpească sărbătoarea. Evident, lucrurile nu stau atât de simplu, iar până la final vei afla și motivele din spatele acțiunilor lui Grinch, care nu este chiar monstrul detestat de toată lumea. Va reuși să se salveze și să se revanșeze față de omenire? Merită să descoperi.

Dacă ai de gând să vezi filme Netflix de Crăciun împreună cu familia, Cum a furat Grinch Crăciunul te va cuceri și va deveni atâ preferatul celor mici, cât și al tău.

The Princess Switch – Un schimb regal și un Crăciun de poveste

filme craciun netflix 2020 princess switch

Mai ții minte din copilărie povestea prințului și a cerșetorului care fac schimb de roluri? Basmul este reinterpretat în acest film, în care două femei ce seamănă perfect au vieți extrem de diferite: una dintre ele e patroana unei mici cofetării, în timp ce cealaltă este o prințesă în toată regula. Întâlnindu-se din întâmplare, tinerele decid să descopere cum ar fi să trăiască pentru scurt timp o altfel de viață. Dacă adăugăm la asta un oraș de vis în perioada Crăciunului, un prinț îndrăgostit și multe aventuri haioase, îți vei da seama că este vorba de unul dintre acele filme de Crăciun Netflix ce te poartă cu gândul în lumea poveștilor care pot deveni uneori realitate.

The Knight Before Christmas – te ajută să crezi din nou în basme

filme craciun netflix 2020 knight

Se spune că de Crăciun orice vis poate deveni realitate. Chiar și dorința de a întâlni un cavaler, sosit prin minune din alt secol. Povestea filmului este simplă: ea este o tânără frumoasă din lumea modernă. El, un cavaler ce luptă în turniuri. Când cavalerul e trimis de o vrăjitoare șireată în zilele noastre și se vede nevoit să își găsească menirea până de Crăciun, povestea are toate șansele să se complice. Dacă și tu simți nevoia să crezi din nou în magie, poate e timpul să te uiți la filme pe Netflix de Crăciun și să îți dai voie să intri în lumea basmelor.

The Polar Express – Expresul Polar spre o lume de vis

filme craciun netflix 2020 polar express

Cel de-al șaptelea film de pe listă le este dedicat în principal copiilor, însă cu siguranță și tu îl vei gusta, pentru că este foarte bine realizat. Filmul prezintă povestea unui băiețel care își dorește din suflet să îl cunoască pe Moș Crăciun și care, în mod miraculos, ajunge să călătorească pînă la Polul Nord cu un tren magic, unde își găsește prieteni și întâlnește tot soiul de personaje misterioase. Filmul The Polar Express este realizat pe calculator, fiind diferit de un simplu film de animație, și e deja unul dintre preferatele copiilor mici și mari din întreaga lume. Îți recomandăm să te urci și tu în Expresul Polar înainte să vină Crăciunul, ca să te poți bucura din plin de călătorie, singur sau împreună cu cei dragi.

Concluzii – Filme Crăciun pe Netflix 2020

Cu cele mai bune filme de Crăciun la îndemână, nu îți va fi greu să intri rapid în spiritul sărbătorilor și să petreci o iarnă ca-n povești, chiar la tine acasă.

Ofertă Specială

Urmărește Filmele Preferate cu 100 RON Gratis

Cod bonus: BONUSCASINO

Încearcă-ți norocul la Maxbet cu un cadou de sărbători de 100 RON gratis!

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
shining crown maxbet

Shining Crown Maxbet – Joacă Shining Crown la Maxbet

9 septembrie 2022

Shining Crown Maxbet îţi oferă o adevărată simfonie a fructelor, acompaniată de un simbol puternic wild. Jocul este preferatul amatorilor de păcănele. Dacă nu ai încercat până acum Maxbet Shining Crown, este timpul să faci cunoştinţă cu acest joc EGT care are o cotă imensă de popularitate. Citește mai departe despre Shining Crown! Despre Shining […]

Citeste mai mult
banner psg talon vs royal

PSG Talon vs Royal Never Give Up – MSI 2021

21 mai 2021

Primul meci al semifinalei MSI 2021 se va juca astăzi, 21 Mai 2021 la orele 16:00 ora României. Vezi mai jos lista de ponturi PSG Talon vs Royal Never Give Up și analiza de meci pentru a paria inspirat! Mid Season Invitational se apropie de final, ziua a optsprezecea ne întâmpină cu un meci între […]

Citeste mai mult
netbet poker online

Poker NetBet – Câștigă 200% Bonus Până la 1500€

21 februarie 2024

Dacă ești împătimit al jocurilor de noroc cu cărți, dar și dacă ești în căutare de oportunități suplimentare de câștig, poker NetBet te va satisface pe deplin. E super simplu și accesibil să te alături comunității de pasionați. În plus, la NetBet te poți bucura de un bonus senzațional de 200%, cu o valoare impresionantă […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!