festivaluri rock 2022 Blog   /   25 februarie 2022   /   Matei R. Vladoiu

Festivaluri Rock 2022 – Rockstadt, Rock the City & Altele

5/5 - (2 votes)

Dorești să ai un an plin de muzică bună și atmosferă de petrecere în stil rock? Ai venit la locul potrivit! Ți-am pregătit un articol cu informații complete despre toate festivalurile rock 2022 din România la care poți participa. Vom vorbi despre datele la care acestea vor avea loc, locațiile anunțate, trupele care vor veni și prețurile la bilete.

Ce festivaluri rock 2022 au fost anunțate?

Anul acesta este un an cu totul rock. Au fost deja anunțate și confirmate o mulțime de festivaluri rock România, în cadrul cărora vor cânta cele mai tari trupe internaționale. Iată la ce poți participa: Rock The City 2022, Artmania Festival 2022, Posada Rock 2022, Rockstadt 2022, Living Rock Fetival 2022, Way too Far Rock Festival 2022 și Metal Gates Festival 2022.

Vezi ce concerte rock 2022 au fost anunțate și cumpără-ți bilete la artiștii tăi preferați!

Rock The City 2022: 17 iulie

Festivalul Rock The City 2022 va avea loc pe 17 iulie 2022, la Romexpo, București. Acest festival rock aduce pe scenă în premieră trupele KISS, WHITESNAKE și Powerwolf. KISS și WHITESNAKE sunt la ultimul turneu din carierele lor, turneul de adio. Așadar, aceasta este ultima șansă de a le mai vedea live. Turneele se numesc „End Of The Road World”, respectiv „The Farewell Tour”. Cât despre Powerwolf, aceștia sunt la primul concert live în România, cu ocazia promovării noului album „Call of The Wild”.

Bilete Rock The City 2022 sunt deja disponibile pe site-urile de bilete. Prețurile încep de la 292 RON pentru biletele cu acces general, fără loc, și ajung până la 756 RON pentru biletele VIP, cu loc în tribună.

Artmania Festival 2022: 22-24 iulie

Mult iubitul Artmania Festival va reveni în 2022 pentru un show cu totul aparte în perioada 22-24 iulie, la Piața mare, în Sibiu. Acesta este un show reprogramat din 2021, din cauza restricțiilor COVID. Cei care dețineau bilete pentru show-ul din 2021 le vor putea folosi pentru cel din 2022.

În cadrul festivalului vor păși pe scenă trupe renumite: Meshuggah, Testament, Cult of Luna, Mercyful Fate, Leprous, Pain of Salvation, The Pineapple Thief, My Dying Bride, Transatlantic, The Vintage Caravan, Bucovina, Dordeduh și Taine.

Prețul la bilete Artmania Festival 2022 este de 482,13 RON. Un bilet reprezintă un abonament complet, care-ți asigură accesul la show pe întreaga durată a acestuia.

Posada Rock 2022: 2-4 septembrie

Cel mai vechi festival rock din România, Posada Rock, va avea loc în 2022 în perioada 2-4 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

La momentul actual, se știe doar una dintre trupele care vor face show la festival: trupa britanică de doom/goth metal, Paradise Lost. Vom actualiza constant articolul cu informații noi imediat ce apar.

Biletele la festivalul Postada Rock 2022 reprezintă abonamente de acces la cele 3 zile de festival. Prețurile variază în funcție de perioada în care sunt achiziționate, iar dacă nu se vând toate până la începerea festivalului, se vor putea cumpăra bilete inclusiv la intrare. Acestea fiind spuse, iată prețurile:

Pentru mai multă distracție în această vară, recomandăm să te interesezi și cu privire la următoarele festivaluri: Neversea 2022, Electric Castle 2022 și Untold 2022.

Rockstadt 2022: 4-7 august

Poate cel mai așteptat din lista de festivaluri rock 2022, Rockstadt, va avea loc în luna august. Între zilele 4-7 august, în Cetatea Râșnov, Brașov, Rockstadt Extreme Fest 2022 va face un show pe cinste de la ora 12:00. Acesta este un eveniment reprogramat din 2021, astfel că biletele pentru acela se vor putea folosi acum.

Lista de artiști pentru festivalul Rockstadt este lungă și plină de nume celebre: Bullet for My Vallentine, Lamb of God, The Black Dahlia Murder, Carcass, Overkill, Kataklysm, Rotting Christ, Sacred Reich, Unleashed, Philip H. Anselmo & The Illegals, In Mourning, Necrophobic, Kampfar, Cargo, Uada, Dyscarnate, Aviana, Bucovina, BAEST, Dordeduh, Altar, Psykup, Dirty Shirt, Mastic Scum, Serrabulho, Strains, Syn Ze Sase Tri, Sur Austru, Darvaza și BLACKSHEEP.

Prețurile la bilete Rockstadt 2022 variază în funcție de perioada în care sunt achiziționate. Cu cât le cumperi mai devreme, cu atât ele costă mai puțin:

Living Rock Festival 2022: 19-21 august

Living Rock Festival 2022 este un festival de rock alternativ care are loc la mare, în perioada 19-21 august. Ora de începere este 13:00, iar locația exactă este Plaja Tuzla din Constanța. Acesta este de asemenea un eveniment reprogramat, iar biletele deja cumpărate pentru cel din 2021 vor rămâne valabile.

Pe plaja din Constanța vor cânta așadar următoarele trupe de rock/metal: Vița De Vie, Robin and the Backstabbers, COMA și The Mono Jacks.

În ceea ce privește oferta de bilete Living Rock Festival, este disponibil un abonament pe 3 zile, precum și bilete de acces în zonele de camping:

Way Too Far Rock Festival 2022: 26-28 august

Lista de festivaluri rock 2022 continuă cu Way Too Far Rock Festival. Acesta are loc în perioada 26-28 august în Bistrița, la Stadion Livezile.

Vor face show următoarele trupe: Within Temptation, Evergrey, Slot, Paraziții, Infected Rain, Alternosfera, Macanache, Implant Pentru Refuz, Dirty Shirt, E -an -na, Dash the Effort, Hteththemeth și Слот.

Biletele la Way Too Far Rock Festival 2022 sunt de 3 tipuri, în funcție de perioada achiziționării și numărul de persoane de pe bilet. Ele constituie abonamente de acces pe întreaga durată a show-ului:

Metal Gates Festival 2022: 14-16 octombrie

Un alt festival rock care va avea loc în această toamnă este Metal Gates Festival 2022. El are loc în zilele 14-16 octombrie în club Quantic din București.

În cadrul festivalului vor cânta următorii: Aeonian Sorrow, Dinumbra, Helevorn, Machiavellian God, Mechanical God Creation, Nightrageși Varathron.

Este disponibil un singur tip de bilet, abonament cu acces general care costă 250 RON. Cu acesta, poți participa la toate evenimentele muzicale din cauza festivalului.

Măsuri de prevenție anti COVID – 19 la festivaluri rock România

Pentru toate aceste festivaluri rock 2022, accesul va fi restricționat în vederea măsurilor de siguranță împotriva infectării cu virusul COVID. Așadar, persoanele care prezintă semne de infectare vor fi analizate și nu li se va permite accesul dacă se dovedește că sunt infectate. În continuare, în general, doar persoanele care prezintă un certificat verde valid sau un test PCR negativ pot accesa festivalurile. Fiecare festival are condițiille și restricțiile lui proprii, astfel că recomandăm să vă informați din timp pentru fiecare în parte.

Concluzie

Iubitorii de muzică rock și metal se vor distra pe cinste la aceste festivaluri rock 2022 din România. Numeroase trupe faimoase vin în România pentru a face show, și este păcat să nu te duci să le vezi. Nu uita să-ți cumperi bilete din timp, pentru a te asigura că le prinzi! Tu la ce festival te-ai gândit să mergi?

20 Rotiri gratis fără depunere

Bonus fără depunere

  • Deschide-ți un cont nou
  • Revendică 20 rotiri gratuite
  • Fără documente de identitate

Citește și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
concursuri bani

Concursuri cu premii în bani – ghid de joc

6 iulie 2020

Premii în bani sunt un miraj frumos şi tentant, dar care poate rămâne doar atât, un simplu miraj, dacă nu studiem înainte oportunitățile. Aşadar, iată mai jos care ar putea fi variantele de concursuri bani şi cum să beneficiezi de premii în bani, reducând la mininum eventualele riscuri! Abordări ce merită încercate la concursuri cu […]

Citeste mai mult
arboricol zodiac banner

Zodiac arboricol – ce zodie ești?

16 februarie 2021

Dacă până acum te-ai obișnuit să îți afli norocul în funcție de poziția și mișcarea astrelor, a sosit momentul să descoperi un alt tip de zodiac, cu origini vechi și misterioase. Acesta se bazează pe asocierea dintre oameni și plante – mai bine zis arbori – motiv pentru care i se spune zodiac arboricol. Află […]

Citeste mai mult
cum se joacă rentz

Reguli Rentz – Cum se joacă Rentz și cum se câștigă

24 septembrie 2021

Îți dorești un joc de cărți complex și interesant, care să te provoace pe partea de strategie? Jocul de Rentz, căruia i se mai spune și Renț, a apărut în Franța secolului 20, iar de atunci a devenit celebru în întreaga lume. Descoperă în continuare cum se joacă Rentz! Renț joc de cărți – cum […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!