rotiri gratuite
Blog  /   martie 19, 2017   /   Cristian

Cum profiți de rotiri gratuite?

Pe Super Cazino acordăm o atenție deosebită rotirilor grauite. Negociem în permanență cu cazinourile de top online din România oferte avatajoase pentru tine, astfel încât să poți juca la cazinou gratis. În acest articol vrem să povestim mai mult despre aceste rotiri gratuite, ce sunt ele, cum intri în posesia lor și care sunt condițiile necesare pentru a te bucura de ele. Dacă ești începător considerăm că acest articol este primul pas în inițierea ta la jocurile online, ținând cont că ai șansa de a experimenta un cazinou real, fără să faci nicio investiție. Dacă ești ceva mai avansat în Universul cazinourilor online, nu strică niciodată să aflii mai multe despre modul în care funcționează.

Ce sunt deci rotirile gratuite?

Free spins sau rotirile gratuite sunt un fel de oferte furnizate de cazinourile online, frecvent atunci la înregistrare. Cazinourile care se respectă țin mult la fidelizarea utilizatorilor și acordă rotiri gratuite, precum și bonusuri sau alte premii, pe toată durata de viața a unui cont în cazinoul respectiv. Dar să rămânem la ideea de premiu oferit de un cazinou online la înregistrare, pentru a simplifica lucrurile.

În momentul actual, în momentul în care te înregistrezi într-un cazinou, acestea oferă în medie 20 de rotiri gratuite ce vor fi disponibile automat în contul tău de jucător. Cu acestea vei putea să joci la cazinou gratis. Cu alte cuvinte, spre deosebire de bonusurile de bun venit cu depozit, pentru a intra în posesia acestui premiu, nu va fi nevoie să cheltuiești niciun ban.

Care sunt condițiile de acordare a rotirilor gratuite?

Pentru a putea beneficia de free spins, va trebui să îți deschizi un cont de utilizator în cazinoul online unde vrei să joci. În general ți se vor cere câteva date personale, incluzând datele cardului tău de credit, dar nu trebuie să te preocupe acest lucru deoarece niciun cazinou nu va autoriza o plată decât dacă îți dorești tu acest lucru.

Formularele sunt standard iar contul de utilizator este unic, motiv pentru care ei cer aceste date. În plus, cazinourile trebuie să verifice că tu ai vârsta legală de joc, iar prin CNP este modalitatea prin care ei se asigură de aceste lucruri.

Imediat după ce ți-ai deschis un cont de utilizator, îți vei primi aceste rotiri gratuite în cont și eși liber să joci la cazinou gratis! Practic, nu ai absolut nimic de pierdut!

Cum profiți de rotiri gratuite?

Există niște cerințe speciale când vine vorba despre rotirile gratuite, așa cum există și în cazul bonusurilor care au criterii de rulare specifică. Îți recomandăm să citești care sunt aceste condiții, deoarece ele diferă de la un cazinou online la altul.

În general, cazinoul selectează anumite sloturi unde poți profita de rotiri gratuite, ceea ce înseamnă că poți juca doar jocurile selectate. Dar nici aici nu este o problemă pentru că de obicei, cazinourile aleg sloturile cele mai populare și frecvent este un număr destul de mare de sloturi.

Noi actualizăm în permanență ofertele noastre de rotiri gratuite așa că nu strică să ne faci o vizită din când în când, pentru a putea juca gratis!

Alte Articole

admiral pariuri sportive banner

Admiral Pariuri Sportive – Ghid Complet

Această agenție online de pariuri merită o recenzie completă din partea SuperCazino așa că în rândurile ce urmează îți vom vorbi în detalii amănunțite despre ce tipuri de bonusuri poți primi atunci când te înregistrezi pentru prima dată la Admiral pariuri sportive, cât de mari sunt acestea, ce cuprinde oferta de sporturi disponibilă pentru pariuri […]

Citeste mai mult
agentii baumbet poza reprezentativa

Agenții Baumbet – Un ghid complet al acestora

Baumbet a fost printre primele companii de jocuri de noroc din țară. Încă din 1993, anul debutului, firma a venit cu propriile idei în crearea de sloturi, cu concepte originale. Ca multe alte afaceri în România post-decembristă, Baumbet a pornit cu pași mici, întâi fiind ambiția unei familii de a aduce mult-iubitele jocuri de noroc […]

Citeste mai mult
pariuri superbet poza reprezentativa

Pariuri Superbet – Ghid Complet

De asemenea, detaliem tipurile de sporturi principale (o parte din ele) pe care îți poți rotunji frumos veniturile. Mergem de data aceasta cu fotbal, tenis, baschet, esports, volei și sporturi virtuale. Te informăm în legătură cu aspecte importante pe care le poți descoperi în agențiile stradale de la casa de pariuri Superbet, îți detaliem puțin […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă