Afla ce jocuri de cazino gasesti la NetBet!

De ce să alegi cazinoul online NetBet

Jocuri cazino online NetBet

Cazinoul NetBet și-a început activitatea în 2001, intrând pe piața din România abia în 2015. Jocurile sunt produse de companii cu renume precum Microgaming, NetEnt, IsoftBet, IGT NextGen Gaming sau Playson. Site-ul cuprinde o gamă largă de jocuri cazino online, de la cele mai cunoscute sloturi, la ruletă americană sau europeană, baccarat sau blackjack. Practic, nu există nicio dorință a vreunui pasionat de jocuri, pe care NetBet să nu o satisfacă.

Categoria de sport pentru cei pasionați, filme sau Vegas, cu jokeri ce se arată prietenoși pe liniile de pariu. Pe site veți găsi 8 jocuri de ruleta casino, cu predominanța celor europene întrucât acestea sunt cele mai îndrăgite de jucători. Mai sunt prezente de asemenea și ruleta americană sau de argint.

Acestea pot fi jucate și de pe tabletă sau de pe telefonul mobil.

 

Alege jocuri de cazino de la NetBet!

Super cazino online cu NetBet

Bonusuri și metode de plată

La înscrierea pe site-ul de cazino, după efectuarea primului depozit, suma ți se va dubla, în limita a 800 RON. Există mai multe sisteme de plată prin care pot fi efectuate depozitele. Atenție însă dacă folosiți Skrill (Moneybookers) sau Neteller, deoarece sistemele nu sunt compatibile cu efectuarea bonusului.

Alte opțiuni pe care le aveți sunt:

-VISA cu mențiunea că banca trebuie să aprobe plățile de e-gaming;

-Paysafe Card – are avantajul că nu necesită înregistrare, cont bancar sau un card de credit;

-Card personal NetBet.

Pentru fiecare timpul de procesare este instant, iar limitele variază de la o metodă de plată la alta.

NetBet este un cazino online foarte atractiv atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. Profită și tu de beneficiile lor!