pariuri sportive

Cum să câștigi mai mult la pariuri sportive online

Probabil întotdeauna te-ai întrebat cum poți face mai mulți bani prin pariuri sportive online. Evenimentele sportive sunt la mare căutare, iar milioane de jucători își câștigă existența prin pariurile sportive. A devenit mai mult decât un joc, este un stil de viață. Partea bună este că acum poți paria de oriunde dorești și pe orice sport. Sunt o groază de tipuri de pariuri de unde poți alege – poate unul dintre ele te avantajează mai mult decât altul. În plus, un pariu sportiv poate fi mai avantajos pentru jocurile de fotbal, dar nu și pentru jocurile de tenis. Trebuie să știi pe care să îl alegi. Mai departe îți vom prezenta o serie de sfaturi și trucuri care să te ajute pe termen lung și care să îți îmbunătățească pariurile sportive. Și, normal, să îți aducă și mai multe câștiguri.

  1. Pariază mai întâi cu favoriții, dar devreme

În primul rând, când vine vorba de pariuri sportive, este mai bine să pariezi pe favoriți sau favorite înainte de toate și, în special, din timp, apoi pe cei care par că au șanse de reușită sau care nu se numără printre favoriții inițiali. Orice jucător care are ceva experiență în lumea pariurilor sportive îți va oferi acest sfat. Dacă pariezi pe favoriți devreme, înaintea tuturor, ai mult mai multe șanse de câștig ca pariul tău sportiv să iasă câștigător. Totuși, dacă pariezi mai târziu cu favoriții, atunci șansele tale de câștig scad pentru că o groază de lume va face același lucru. De aceea este important să îți alegi cu atenție momentul în care decizi să plasezi un pariu sportiv. Momentul potrivit se poate referi și la apariția unui bonus. În momentul de față poți profita de exemplu de 50 RON gratis la Maxbet pariuri sportive.

  1. Fii atent la cotele și procentajele afișate online la pariuri sportive

În al doilea rând, este important să te folosești de procentele de câștig. Dacă vrei să afli cât de valoros este de fapt pariul sportiv, poți urmări anumite statistici. Și, cel mai esențial lucru este să știi care sunt cotele. Este bine să șii că echipa care joacă acasă are o cotă de -7, însă dacă afli că aproximativ 90% dintre pariurile plasate pe acest meci de fotbal sunt în avantajul echipei care joacă acasă și are cota de -7 este cu totul altceva. Parcă imaginea devine mult mai clară. Trebuie să te informezi mereu cu privire la pariurile tale sportive și cum îți poți îmbunătăți astfel șansele de reușită.

  1. Uneori este bine să pariezi împotriva publicului

În al treilea rând, uneori este bine să pariezi împotriva publicului. Acesta este unul dintre cele mai populare și important sfaturi pe care le poți primi la pariurile sportive. Oricare ar fi echipa pe care publicul preferă să plaseze cele mai multe pariuri sportive, pur și simplu pariază pe cealaltă echipă. De ce? Este un motiv foarte bun pentru care pariorii profesioniști recomandă această metodă de pariere. Dacă toată lumea pariază pe echipa favorită, atunci, în cazul în care această echipă câștigă evenimentul sportiv, atunci câștigurile vor fi mici. Să nu mai zicem de faptul că nici cotele nu vor fi prea avantajoase, și asta chiar de la bun început. În schimb, dacă pariezi pe cealaltă echipă, iar aceasta câștigă, atunci vei câștiga o groază de bani! Dacă vrei să faci mai mulți bani din pariurile sportive, cel mai bine este să urmărești sfaturile pariorilor profesioniști.