campionatul european 2020 Blog PARIURI SPORTIVE   /   28 ianuarie 2020   /   Paul Anghelescu

CE 2020 – cel mai așteptat eveniment

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 28 ianuarie 2020

5/5 - (1 vote)

[text6]Campionatul European de Fotbal 2020, cea de-a XVI-a ediţie, se va desfăşura între 12 iunie şi 12 iulie 2020. Timp de o lună, cele mai bune echipe de fotbal se vor înfrunta în cele 12 oraşe ale Europei alese de către UEFA pentru organizarea acestui turneu. Aşadar, Euro 2020 nu are loc într-o singură ţară, ci în 12, printre care şi România. Această decizie vine pentru a marca aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European de Fotbal.[/text6]

După îndelungi verificări şi consultări, pentru Euro 2020 au fost alese 13 stadioane din Londra, Munchen, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Bucureşti (Arena Naţională), Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow şi Copenhaga . Finala şi semifinala se vor disputa în Anglia. Deşi, iniţial, fusese selectat şi Bruxelles-ul, acesta a fost eliminat de pe listă pentru că în decembrie 2017 nu începuseră lucrările de construcţie a stadionului, aşa cum fusese înţelegerea iniţială. Meciurile care ar fi trebuit să se joace în Belgia au fost mutate pe Stadionul Wembley din Anglia.

Un asemenea eveniment nu avea cum să treacă neobservat de echipa Supercazino, astfel că am pregătit pentru tine un articol dedicat, în care o să îți oferim toate detaliile. Vom vorbi despre bilete Euro 2020 București, stadioane București Euro 2020 și meciuri Euro 2020 București.

Care este programul meciurilor de la Campionatul European de Fotbal?

Naţionala de fotbal a României nu este calificată încă la Euro 2020 deşi multe dintre meciurile acestei ediţii se vor disputa la Bucureşti. Echipa noastră mai are de jucat barajul cu Islanda, din martie.

Cu toate astea, România merge mai departe ca ţară organizatoare a Euro 2020. Pe 30 noiembrie 2019, la Bucureşti au avut loc tragerile la sorţi pentru programul grupelor de la Campionatul European 2020. Ce ştim sigur până acum în privinţa naţionalei noastre este că, dacă va trece de Islanda, România ar trebui să joace la Bucureşti pe 14 iunie împotriva Austriei şi în data de 18 iunie cu Ucraina.

În privinţa programului şi a meciurilor din faza grupelor, sorţii au decis astfel:

[list-custom top_description='Vineri, 12 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa A: Turcia – Italia (meci disputat la Roma)[/list-custom]

[list-custom top_description='Sâmbătă, 13 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa A: Ţara Galilor – Elveţia (Baku)
Grupa B: Danemarca – Finlanda (Copenhaga)
Grupa B: Belgia – Rusia (St Petersburg)[/list-custom]

[list-custom top_description='Duminică, 14 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa D: Anglia – Croaţia (Wembley)
Grupa C: Austria ar trebui să joace cu câştigătoarea play-off-ului D sau A (Bucureşti)
Grupa C: Olanda – Ucraina (Amsterdam)[/list-custom]

[list-custom top_description='Luni, 15 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa D: Câştigătoarea play-off-ului C – Cehia (Glasgow)
Grupa E: Polonia – Câştigătoarea play-off-ului B (Dublin)
Grupa E: Spania – Suedia (Bilbao)[/list-custom]

[list-custom top_description='Marţi, 16 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa F: Câştigătoarea play-off-ului A sau D – Portugalia (Budapesta)
Grupa F: Franţa – Germania (Munchen)[/list-custom]

[list-custom top_description='Miercuri, 17 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa B: Finlanda – Rusia (St Petersburg)
Grupa A: Turcia – Ţara Galilor (Baku)
Grupa A: Italia – Elveţia (Roma)[/list-custom]

[list-custom top_description='Joi, 18 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa C: Ucraina – Câştigătoarea play-off-ului D sau A (Bucureşti)
Grupa B: Danemarca – Belgia (Copenhaga)
Grupa C: Olanda – Austria (Amsterdam)[/list-custom]

[list-custom top_description='Vineri, 19 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa E: Suedia – Câştigătoarea play-off-ului B (Dublin)
Grupa D: Croaţia – Cehia (Glasgow)
Grupa D: Anglia – Câştigătoarea play-off-ului C (Londra)[/list-custom]

[list-custom top_description='Sâmbătă, 20 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa F: Câştigătoarea play-off-ului A sau D – Franţa (Budapesta)
Grupa F: Portugalia – Germania (Munchen)
Grupa E: Spania – Polonia (Bilbao)[/list-custom]

[list-custom top_description='Duminică, 21 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa A: Italia – Ţara Galilor (Roma)
Grupa A: Elveţia – Turcia (Baku)[/list-custom]

[list-custom top_description='Luni, 22 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa C: Câştigătoarea play-off-ului D sau A – Olanda (Amsterdam)
Grupa C: Ucraina – Austria (Bucureşti)
Grupa B: Rusia – Danemarca (Copenhaga)
Grupa B: Finlanda – Belgia (St Petersburg)[/list-custom]

[list-custom top_description='Marţi, 23 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa D: Cehia – Anglia (Londra)
Grupa D: Croaţia  – Câştigătoarea play-off-ului C (Glasgow)[/list-custom]

[list-custom top_description='Miercuri, 24 iunie' icon_top=” icon_bottom='far fa-futbol']Grupa E: Câştigătoarea play-off-ului V – Spania (Bilbao)
Grupa E: Suedia – Polonia (Dublin)
Grupa F: Germania – Câştigătoarea play-off-ului A sau D (Munchen)
Grupa F: Portugalia – Franţa (Budapesta)[/list-custom]

Dintre acestea, vor merge mai departe la Campionatul European de Fotbal 2020 primele două echipe din fiecare grupă , dar şi patru echipe de pe locul 3.

După această etapă, vor avea loc Optimile de finală sâmbătă, pe 27 iunie, cu două meciuri în Amsterdam, respectiv în Londra, duminică, 28 iunie, cu meciuri în Budapesta, respectiv în Bilbao, luni, 29 iunie, cu două meciuri în Copenhaga şi în Bucureşti şi apoi marţi, 30 iunie , cu meciuri în Dublin şi Glasgow.

Sferturile de finală se vor juca vineri, 2 iulie şi duminică, 4 iulie. Pe 2 iulie meciurile se vor disputa în Sankt Petersburg şi Munchen, iar pe 4 iulie în Baku şi Roma.

Semifinalele Euro 2020 vor avea loc marţi, 7 iulie, şi miercuri, 8 iulie, ambele desfăşurate la Londra.

Tot în Londra va fi şi Finala campionatului care se va juca duminică, pe 12 iulie.

Stadioane București Euro 2020

Stadionul cu cea mai mare capacitate de la Euro 2020 este Wembley Stadium. Național Arena are o capacitate de 55 600 fiind unul dintre cele mai mari stadione București Euro 2020.

Pentru toți românii este un motiv de mândrie și poate o șansă unică în viață de a asista la meciurile unui turneu final de Campionat European. Capitala noastră a fost foarte apreciată de cei de la UEFA, astfel că tragerea la sorți a grupelor a fost la București. La acea tragere la sorți au fost prezente marile legende ale fotbalului european.

Pentru această ediție a Campionatului European de Fotbal, România a primit dreptul de organizare a patru meciuri. Trei dintre ele se vor desfășura în faza grupelor iar cel de-al patrulea va avea loc în faza optimilor de finală. Astfel vei avea ocazia să vezi evoluând unii dintre cei mai mari jucători. Meciuri Euro 2020 București din faza grupelor vor avea loc în datele de 14, 18 și 22 iunie. Meciul ce va conta pentru faza optimilor de finală va avea loc în data de 29 iunie. Primul meci al turneului final din această vară va avea loc pe stadionul Olimpico din Roma, urmând ca finala să aibă loc pe stadionul Wembley din Londra.

Meciuri Euro 2020 București

Așa cum am mai spus, vei avea ocazia să vezi pe viu, pentru prima dată meciuri de la un turneu final chiar în țara noastră. Cu siguranță în cele patru meciuri Euro 2020 București o să vezi jucători de top.

Primul meci programat la București este cel dintre naționala Austriei și caștigătoarea play-off-ului D sau A. Conform tragerii la sorți făcute de UEFA este posibil ca în acest meci să evolueze chiar naționala României. În play-off-ul A se află naționalele României, care va întâlni Islanda, Ungaria și Bulgariaei. În cazul în care România nu va reuși să se califice atunci în această grupă va fi repartizată câștigătoarea play-off-ului D. În play-off-ul D se află naționalele Georgiei, Kosovo, Belarus și Macedoniei. Meciul dintre Austria și una dintre câștigătoarele celor 2 play-off-uri va avea loc în data de 12 iunie, iar fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 18:00. Ținând cont că în acest meci este posibil să fie repatizată naționala României, dacă va reuși să se califice, nu ai voie să lipsești de la acest meci.

Austria este una dintre formațiile care își propun să obțină o performanță notabilă la acest turneu. Ei au jucători de top ce evoluează la cele mai puternice cluburi de pe Bătrânul Continent. În opinia echipei Supercazino, austriecii vor pleca favoriți în fața oricărui adversar pe care îl vor întâlni în acest prim meci. Analizând echipele participante în cele 2 play-off-uri, va fi foarte greu ca aceste formații să facă față Austriei.

Echipe mari la București

Meciuri Euro 2020 București ne va mai aduce o întâlnire foarte interesantă, care cu siguranță te va face să nu lipsești de pe stadion. Andriy Shevchenko unul dintre cei mai mari atacanți ai Europei va fi prezent pe banca naționalei ucrainei în calitate de antrenor. În preliminarii Ucraina a impresionat și a reușit să se califice dintr-o grupă foarte dificilă. Majoritatea specialiștiilor o văd pe Ucraina una dintre echipele cu un mare potențial, ce poate fi surpriza plăcută a turneului. Nici adversara Ucrainei nu este încă stabilită, urmând ca ea să fie una dintre echipele ce vor participa în play-off-urile A și D. Chiar naționala României ar putea fi adversara Ucrainei, ceea ce nu ar fi o veste foarte bună pentru români.

Ultimul meciuri Euro 2020 București ce va avea loc în faza grupelor este duelul dintre Ucraina și Austria. Conform calculelor specialiștiilor acest joc poate fi unul decisiv pentru a stabili echipa câștigătoare a grupei. Din această grupă vor face parte Austria, Ucraina și cele două câștigătoare a play-off-ului. La prima vedere în acest meci ce va avea loc în data de 22 iunie de la ora 18:00 din postura de favorită va porni naționala Ucrainei. Forma ce au arătat-o în preliminarii îi face să fie pe ucrainieni principalii favoriți ai acestei grupe.

Partida din optimile de finală programată la București se anunță una specială. Vom vedea la lucru câștigătoarea grupei F din care fac parte echipele Germaniei, Franței și Portugaliei. Indiferent de care dintre cele 3 formații vor reuși calificarea se anunță un meci special pentru noi. Caștigătoarea acestei grupe va urma să întâlnească locul al treilea din grupele A, B sau C.

Bilete Euro 2020 București

Am ajuns și la capitolul bilete Euro 2020 București. Suntem siguri că te interesează prețul biletelor, dar și modul în care le vei putea achiziționa. Pentru meciurile ce se vor desfășura pe Arena Națională, biletele vor putea fi cumpărate de pe platforma online pusă la dispoziție de către UEFA.  Bilete EURO 2020 București au un preț special putem spune. Ele sunt cu aproximativ 40% mai ieftine față de celelalte țări din vest, datorită situației economice a României. De această reducere mai beneficiază Budapesta și Baku.

Pentru București, UEFA îți pune la dispoziție trei categorii de bilete. La prețul de doar 30 de euro poți achiziționa un bilet la una dintre cele două peluze ale stadionului. Cea de-a doua catogorie, căreia i-au fost atribuite colțurile stadionului are prețuri de 75 de euro. Cu 125 de euro putem beneficia de un bilet la categoria 1. Această categorie cuprinde tribuna 1 și 2 a stadionului din capitală.

Unele prețuri ale biletelor îți pot părea destul de scumpe, dar trebuie să ți cont că este un turneu final de Campionat European. Dacă ești un suporter adevărat și îți dorești să vezi la lucru cei mai buni jucători ai lumii poți face totuși un astfel de efort financiar.

România – probleme cu calificarea naţionalei de fotbal şi infrastructura

Până acum, toţi ochii au fost aţintiţi asupra naţionalei de fotbal a României. Aceasta se află pe locul 4 în grupa sa, depăşindu-le doar pe Malta şi Insulele Feroe. Pentru a se califica, România trebuie să joace barajul Ligii Naţiunilor împotriva Islandei, în luna martie.

Aceasta pare a nu fi singura problemă a României în contextul Euro 2020 şi asta pentru că, odată cu tragerea la sorţi din noiembrie 2019, AFP şi-a exprimat îngrijorările cu privire la probleme de organizare cu care se confruntă România. Astfel, stadioanele nu sunt gata, iar calea ferată de la aeroportul Henri Coandă la Bucureşti nu a înregistrat un avans considerabil.

Care sunt echipele cu cele mai mari şanse de câştig?

După cum era de aşteptat, pasionaţii de fotbal, dar şi de pariuri sportive au început să facă estimări, iar casele de pariuri să ofere primele cote pentru marele câştigător al Uefa Euro 2020. În acest context, casa de pariuri online Fortuna are pe primele 10 locuri următoarele echipe: Anglia (cu o cotă de 5.50), Belgia (cota 7.00), Franţa (7.50), Olanda (8.00), Germania (9.00), Spania (10.00), Italia (11.00), Portugalia (17), Croaţia (26) şi Ucraina (70).

Pe măsură ce ne vom apropia de data de începere de la Campionatul European 2020 vom updata aici cotele noi, dar şi bonusurile pentru pariurile la Euro 2020.

Mai este foarte puţin până la fluierul de început de la Campionatul European 2020. Nu ne rămâne decât să sperăm că naţionala României se va califica şi ea la acest turneu şi că problemele organizatorice nu vor umbri cu nimic un eveniment grandios şi de o importanţă covârşitoare în special pentru fanii sportului rege.

[casino_offer title=”Fortuna” casino_header=”Pariuri Campionatul European” casino_text=”Profită de cotele de la eFortuna pentru Campionatul European de Fotbal 2020″ casino_btn_msg=”Pariază Acum” casino_link=””]

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
contact casa pariurilor

Casa Pariurilor Contact – Relații cu clienți

11 octombrie 2021

Cazinoul Casa Pariurilor, la fel ca orice casino respectabil și dedicat clienților săi, dispune de o echipă de suport. Nu e nevoie să cauți altundeva detalii despre cum să intri în contact cu ea. Noi ți-am pregătit un articol cu toate informațiile necesare pentru contact Casa Pariurilor, de la nr telefon, la chat și live […]

Citeste mai mult
game world fara depunere banner

Game World Bonus Fără Depunere – 100 Rotiri Gratuite Game World

19 martie 2024

În acest articol îți prezentăm pe larg tot ce trebuie să știi despre noul bonus fără depunere Game World. Vei afla în ce constă acest Game World bonus fără depunere, pașii pentru a revendica oferta, și condiții de care trebuie să ții cont dacă vrei să retragi câștigurile. În Ce Constă Game World Casino Bonus […]

Citeste mai mult
turneu de halloween efortuna

O groază de premii de Halloween la Fortuna Online

29 octombrie 2019

Noaptea de Halloween se apropie, iar cazinourile te așteaptă cu fel de fel de provocări.  Îți prezentăm astăzi un turneu de Halloween Fortuna cu o groază de premii. Jocurile cu demoni, vampiri, vârcolaci sau fantome îți pot aduce premii uriașe. Casino Fortuna ți-a pregătit o surpriză care îți va oferi fiori de delectare. În săptămâna […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!