bonus fara depunere 2018

Bonus pariuri fără depunere 2018

Ofertele variate și extreme de avantajoase ale caselor de pariuri online sunt greu de urmărit zi de zi. Echipa Supercazino are cele mai bune idei pentru cat tu să alegi doar acele cote care contează. Bonus pariuri fără depunere 2018 e cît se poate de real. E nevoie doar să îți deschizi un cont și să te bucuri de beneficiile unui free bet. Cu o strategie bine pusă la punct, poți transforma banii de bonus în câștiguri reale pe care îi poți folosi după bunul plac sau îi poți reinvesti în pariurile tale viitoare. Bonus fără depunere pariuri înseamnă 1X2, dar mai înseamnă și Total Goluri, Handicap European sau Asiatic, Pariuri pe Marcatori, Pariuri pe Cornere, Pauză/Final. De asemenea, există și pariuri combinate de tipul 1 și Over 2.5 sau 1 și primul gol este marcat de primul jucător. Dar să le luăm pe rând.

Bonus pariuri fără depunere 2018 – cele mai populare pariuri din online

Dacă ești un jucător aflat la început de drum, sigur vei fi tentat de clasicul 1X2 și de biletele multiple care include asemenea combinații. 1 înseamnă victoria gazdelor, X reprezintă meciul egal după 90 de minute, iar 2 se referă la un success al oaspeților. Genul acesta de pariu nu cuprinde eventualele prelungiri și nici penalty-urile care s-ar puta executa.

Tipul de pariu 1X2 poate fi extins cu varianta Cine merge mai departe sau Câștigătoarea trofeului (mai ales pentru finale – Champions League, Cupa Mondială, Campionatul European). În sporturile unde nu există propriu-zis varianta de egal, X-ul lipsește, astfel că la tenis vei paria 1 sau 2 sau vei folosi popularele pariuri pe handicap game-uri sau seturi. Alte variante foarte populare pe fotbal și care pot deveni obiectul unui bonus fără depunere pariuri sunt marketurile de total goluri. Și aici apar două mari variante (over/under sau peste/sub). Cea mai celebră opțiune pentru fotbal este piața Over/Under 2.5, deși de multe ori punctual de echilibru se poate stabili și la 1.5 sau 3.5. Over 2.5 va fi un pariu câțtigător atunci când se vor marca minim 3 goluri. La fel, Under 2.5 este câștigător doar atunci când se înscriu maxim 2 goluri.

Există și variante mai complexe pentru Over/Under, și îți vom da un exemplu și în acest sens. Să spunem că ai un meci foarte strâns în campionatul francez și nu ești foarte sigur că se vor marca două sau trei goluri. Cu toate acestea ești mai degrabă convins că se vor înscrie mai degrabă 3 decât două. În cazul acesta poți merge pe un pariu de tip over 2.25. În caz că se vor marca 3 goluri, vei câștiga, iar dacă se înscriu două vei sacrifica doar jumătate de miză. Practic, Over 2.25 e un pariu complex, compus din două pariuri simple: over 2 și over 2.5. Extensii ale pariurilor de tip over/under sunt acele pariuri de tipul 2-5 goluri sau 1-4 goluri. Bonus pariuri fără depunere 2018 poate lua forma și unor astfel de pariuri, care devin câștigătoare dacă se înscriu exact numărul de goluri incluse în intervalul respectiv. Pentru primul exemplu, vorbim de 2,3,4 sau 5 goluri, iar pentru al doilea exemplu 1,2,3 sau 4 goluri. Merită să joci un bonus fără depunere pariuri 2018 pe asemenea cote și marketuri.

Bonus fără depunere pariuri – alte variante ale jocului online

Pariurile pe marcatori pot fi cheia succesului unui joc pe mize mici, dar cu cote destul de mari. Pariurile pe marcatori se pretează atât pentru jocul prelive, cât și pentru cel live. Există primul marcator, ultimul marcator, marcator în orice moment, primul marcator al echipei X, dar și alte variante. În competițiile major se poate paria în antepost pe goalgeterul turneului. Poate fi o Cupă Mondială, un Campionat European, Campionatul Spaniei, Italiei sau Franței sau chiar Europa League sau Champions League. Bonus pariuri fără depunere 2018     îți poate aduce câștiguri uimitoare.  Să vorbim puțin și despre Handicapul European și despre cel Asiatic. Ideea de handicap a apărut din motivul de a elimina diferențele de valoare între marile echipe și cele care pleacă cu șansa a doua.

Astfel, marii bookmakeri reușesc să aducă meciurilede fotbal la puncte de echilibru în momentul în care diferența de goluri reală se stabilește. Aceasta poate fi de un gol, de două goluri sau chiar de patru, în funcție de diferențele de lot, de jucătorii accidentați și de cei suspendați. Diferența între cele două ar fi că Handicapul Asiatic nu conține egalul ca variantă de lucru. Handicapul European este cel cu parametric întregi. Astfel, un pariu de tipul echipa gazdă (-1), va fi câștigat doar atunci când aceasta reușește să se impună la cel puțin două goluri. Motivul este extreme de simplu, scorul virtual de la care pornește meciul este de -1 la 0. O victorie la un gol înseamnă deci meci egal, care poate fi și aceasta o variant de pariu, în unele combinații. În cazul Handicapului Asiatic, egalul nu există. Parametrii de handicap nu mai sunt întregi, echipa gazdă primind handicap negativ (-0,5, -1,5, -2,5, în cazul favoritelor) sau handicap pozitiv (0.5, 1.5, 2.5, în cazul echipelor care pleacă cu a doua șansă).

Aici, pe Supercazino, te ținem mereu la curent cu trendurile în materie de jocuri de cazinou, dar și cu tot ce e nou în materie de pariuri sportive. Bonus pariuri fără depunere mai înseamnă și pariuri care țin și de latura de noroc a jocului. Poți paria de echipa care va avea lovitura de începere (un pariu cu șansă de 50%) sau pe ce echipă va beneficia de mai multe auturi în partidă. Pariurile pe cornere pot fi și ele o adevărată strategie. Se poate paria pe totalul de cornere sau doar pe cornerele pe care le va avea de exemplu echipa oaspete. Bonus fără depunere pariuri și ideile de joc își vin aproape instantaneu. Nu poți să nu profiți de o asemenea oportunitate, mai ales într-o toamnă atât de plină. Champions League bate la ușă, Europa League la fel, iar despre Turneeele campionilor la tenis feminine și masculine ce să mai spunem? Pariază inteligent și fără depunere!

Intră acum în pagina Case Pariuri și ia-ți un bonus special fără depozit!