betano esports Blog   /   16 noiembrie 2020   /   Paul Anghelescu

Betano eSports – Ghidul complet pentru jucător

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 13 februarie 2024

5/5 - (1 vote)

Atunci când vine vorba despre gama de jocuri, bonusurile oferite, dar și profesionalismul de care dau dovadă, Betano este unul dintre cei mai apreciați operatori de casino din România. Având o comunitate impresionantă strânsă pe platforma bine optimizată și plină de diferite tipuri de jocuri, care mai de care mai interesante, operatorul și-a deschis brațele și către Betano eSports, un loc în care poți paria pe cele mai tari competiții din lume, de la cele mai tari jocuri competitive ale momentului, precum: League of Legends, CS:GO, Dota 2, dar și multe altele. În acest articol urmează să afli cele mai importante informații despre Betano eSports, cum poți plasa un pariu, care este miza minimă, dar și cum poți profita de un bonus care te va ajuta la pariurile tale pe această platformă.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Bonus Betano eSports – 100% Bonus Până la 500 RON

Atunci când vine vorba despre bonusuri atractive, așa cum am menționat și mai sus, Betano este unul dintre cei mai “darnici” operatori de jocuri de noroc. Pentru a putea paria cât se poate de eficient pe secțiunea eSports a site-ului Betano, ți-am pregătit un bonus de 100% până la 500 RON de care suntem siguri că te vei folosi. Deci, bonusul constă în dublarea primului tău depozit în limita a 500 RON, spre exemplu: dacă alegi să depui 100 RON, Betano eSports îți oferă în 100 pe lângă suma ta depusă pe care o poți folosi să plasezi pariuri la cele mai tari competiții Betano eSports.

Acum că am vorbit despre bonus, este timpul să afli și cum anume poți pune mâna pe această ofertă eSports, ei bine, pașii revendicării sunt extrem de simpli de urmat, tocmai pentru ca tu să profizi rapid și eficient de acest bonus. Iată care sunt pașii revendicării acestuia:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-te și validează-ți contul tău de jucător Betano

Pasul 3

Depune minim 20 RON și bucură-te de bonusul tău eSports

Așa cum ți-am spus mai sus, pașii revendicării acestui bonus de bun venit Betano sunt extrem de simpli de urmat, practic, tot ceea ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și să efectuezi o depunere Betano. Totuși, în cazul în care întâmpini orice fel de probleme, ți-am pregătit două ghiduri îndetaliate despre ambele procese pe care le vei întâlni atunci când îți creezi un nou cont, le poți accesa dând click pe: înregistrare Betano sau validare cont Betano.

Betano eSports – Care este miza minimă și ce sunt pariurile eSports

Probabil că acum câțiva ani nici măcăr nu auzisei de conceptul de pariuri eSports, datorită faptului că notorietatea acestui domeniu a cunoscut popularitate după anii 2010, atunci când marile competiții au început să apară pe diferite scene. Aceste jocuri competitive putem spune că au reușit să atragă milioane de spectatori, majoritatea fani ai jocurilor pe care jucătorii profesioniști le jucau. Acum, în 2020, observăm cât de mare impact poate avea această industrie, de la premii de milioane de euro, la zeci de milioane de vizualizări de la jucători, dar și celebrități, persoane influente sau chiar pariori.

Poți paria pe o colecție impresionantă de jocuri competitive pe Betano eSports, fie că este vorba despre celebrele Counter Stike sau League of Legends, dar și jocuri ce încep să cunoască popularitate, precum King of Glory, cert este că există constant pariuri pentru majoritatea jocurilor importante. Dacă vorbim despre miza minimă, acesta este un motiv de bucurie, deoarece miza minimp pentru orice pariu Betano eSports este de numai 0.50 RON, astfel că poți crea pariuri foarte creative prin care poți scoate câștiguri frumușele, chit că alegi să pariezi o sumă mai mică. Poți plasa pariuri chiar și pe mobile Betano!

Pe ce jocuri poți plasa pariuri Betano eSports?

betano esports pariuri

CS GO Betano

cs go betano mousesports

Unul dintre cele mai masive și populare jocuri video competitive, este, cu siguranță, Counter Strike: Global Offensive. Jocul a luat pe sus lumea gaming-ului atunci când a apărut, o continuare a celebrului Counter Strike 1.6 pe care majoritatea dintre noi probabil l-am jucat, sau, cel puțin, am auzit despre el. Jocul este liniar în sensul în care există mai multe runde care se repetă, însă extrem de complex atunci când vine vorba despre strategii de joc, poziționare și alte aspecte. Astfel că cei mai buni jucători CS GO au dezvoltat strategii complexe de joc.

Atunci când vine vorba despre pariuri CS GO, există mai multe tipuri pe care le poți încerca pe platforma Betano eSports, tocmai pentru că este un joc foarte complex. Totodată, atunci când există competiții mari, apar și pariuri pe măsură, cu cote de neratat. Acestea fiind spuse, iată ce fel de bilete poți plasa pe CS GO Betano: Câștigătorul Meciului (1/2), Handicap Meci  (1 – +1.5/-1.5 / 2 – +1.5/-1.5), Total Hărți (Peste 2.5/Sub 2.5), Scor Corect (2-0/2-1/1-2/0-2), dar și multe alte tipuri de pariuri pe care le poți încerca. În stângă găsești și un bilet pe care noi îl considerăm destul de reprezentativ.

Revendică promoții sport Betano!

Dota 2 Betano

Dacă este să vorbim despre un alt clasic al jocurilor video competitive, Dota 2 va avea cu siguranță ceva de spus. Continuarea celebrului mod pentru jocul Warcraft, Defens of the Ancients (DOTA), Dota 2 cunoaște la momentul actual o popularitate destul de mare, chiar dacă baza de jucători a început să scadă treptat. Jocul continuă să primească actualizări, iar serverele sunt din ce în ce mai stabile. Fiind seria care a dat start-ul celebrei categorii de jocuri MOBA, suntem siguri că vor continua cele mai mari competiții și anii viitori.

Acum că ți-am povestit puțin despre joc, îți propunem să aflăm și ce fel de pariuri Dota 2 poți plasa pe paltforma Betano eSports. La fel ca jocul prezentat anterior, CS GO Betano, Dota 2 prezintă o mulțime de pariuri complexe de care te poți folosi și pe care le poți învăța atunci când vine vorba despre parierea pe acest joc. Unele dintre aceste pariuri sunt: Total Kills pe hartă (Impar/Par), Echipa cu cele mai multe Kills pe hartă (1/x/2), Primul la X kills pe hartă (1/2), Echipa să ucidă următorul Roshan pe hartă (1/2), sau multe alte pariuri interesante legate strict de jocul prezentat. Îți lăsăm și un bilet complet de pariere pentru Dota 2 la momentul actual.

Apelează la contact Betano pentru orice nelămurire!

betano esports dota

King of Glory Betano

king betano esports

King of Glory, sau, pe numele oficial al jocului, Honor of Kings este un joc multiplayer online de tip MOBA (precum Dota 2 sau League of Legends), dezvoltat în China, iar jocul este 100% pentru mobil, neexistând o versiune pentru desktop la momentul actual. Jocul este extrem de popular în țara mamă, dezvoltând și o scenă eSports, competitivă, fiind mai vizionat, în unele momente, chiar și decât League of Legends. Astfel că merită să îți plasezi pariurile și pe King of Glory Betano.

Dacă este să vorbim despre pariuri King of Glory, chiar și acestea pot fi destul de interesante pe platforam Betano eSports, tocmai datorită selecției impresionante de pariuri, dar și a faptului că există opțiunea de a miza pe un bilet întreg, sau separat pe fiecare meci în parte. Acestea fiind spuse, iată care sunt doar câteva dintre pariurile pe care le poți plasa: Scor Corect (3-0/3-1/3-2/2-3/1-3/0-3), Echipa care realizează First Blood pe hartă (1/2), Total Hărți (Peste 3.5/Sub 3.5/Peste 4.5/Sub 4.5) sau Câștigătorul Meciului (1/2). Ți-am pregătit și un bilet complex de pariere pe care îl poți testa.

Uită-te și pe recenzia Betano pariuri și află totul despre această secțiune!

Concluzii

Astăzi am vorbit despre pariurile pe care le poți plasa pe Betano eSports, dar și despre bonusul atractiv de care poți profita atunci când alegi să joci pe această platformă. Așa cum poți observa, există o mulțime de tipuri de pariuri atractive, de jocuri impresionante, dar și miza minimă este un atuu atunci când vine vorba despre Betano eSports. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la pariere.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
ghid despre admiral pariuri sportive

Admiral Pariuri Sportive – Primul Pariu Admiral

25 martie 2021

Admiral casa de pariuri este o agenție care promite foarte multe, iar astăzi îți vom prezenta ce bonusuri poți primi atunci când te înregistrezi pentru prima dată la Admiral pariuri sportive, cât de mari sunt acestea și ce cuprinde oferta online. Mai mult decât atât, îți arătăm cum să plasezi și verifici primul pariu Admiral […]

Citeste mai mult
cazinouri Neteller

Neteller Online Cazinouri – Depunere & Retragere

16 august 2021

Neteller este unul dintre cele mai folosite portofele electronice la cazinourile online, iar astăzi îți vom spune de ce este atât de popular în cazinouri Neteller. Parcurgând acest articol vei afla toate detaliile necesare realizării unei tranzacții Neteller online cazinouri în condiții de maximă securitate. Află cum faci o depunere sau o retragere la cazinouri […]

Citeste mai mult
validare cont Elite Slots

Validare Cont Elite Slots – Cum Îți Verifici Contul

18 martie 2022

Un pas important în utilizarea tuturor funcțiilor este cel de verificare cont la cazinoul Elite Slots. De aceea, îți vom prezenta, în cele ce urmează, tot ce trebuie știut despre operațiunea de validare cont Elite Slots. Este un proces mai simplu decât pare, iar noi te vom îndruma către îndeplinirea acestuia fără probleme. Verificare Cont […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!