jocuri online sau cazino offline

Ce avantaje ai la jocuri online faţă de cazinourile offline?

Nu toţi avem disponibilitatea de a ieşi în oraş în fiecare seară sau măcar o dată pe săptămână, pentru a juca la un cazinou real. În fapt, nu ştim câţi dintre noi au călcat vreodată într-un cazinou în adevăratul sens al cuvântului, în care vine lume bună, îmbrăcată la patru ace, în care schimbi jetoane valorice la ghişeu şi eşti însoţit la masă de femei frumoase care să-ţi ţină companie pe parcursul întregii seri. Această imagine a devenit oarecum depăşită, odată cu apariţia sălilor de joc de cartier, în care nu ai siguranţa câştigurilor şi nici măcar siguranţa fizică, atunci când ieşi cu banii câştigaţi de la aparate. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulţi aleg jocuri online în locul sălilor de joc reale.

Sunt însă aceste jocuri online legale? Ne putem baza pe ele atunci când avem de încasat un câştig? Legislaţia spune că dacă jocurile sunt înregistrate şi licenţiate de către firme din România, totul este perfect legal. În caz contrar, amenzile sunt destul de piperate, putând ajunge şi la zece mii de lei. În acest caz, chiar nu merită să rişti, dacă nu ai consultat lista firmelor licenţiate de autorităţile române în domeniu.

Avantaje multiple faţă de sălile de cartier

Există însă şi alte avantaje de care poţi beneficia la jocuri online, în detrimentul celor reale. Unul dintre acestea îl reprezintă disponibilitatea „aparatelor”. Astfel, dacă la o sală poţi aştepta minute bune sau chiar ore până când se eliberează un aparat, la jocuri online nu se pune această problemă. Aici poţi juca indiferent că este dimineaţă sau este seară, fără să îţi pui vreodată problema că sunt prea mulţi jucători.

Tot ce îţi trebuie este o conexiune bună la internet, cu ajutorul căreia poţi juca la orice oră din zi sau din noapte, cu orice miză vrei, de pe calculatorul personal, de pe smartphone ori tabletă. Un alt avantaj îl constituie multitudinea de jocuri şi de oferte din care poţi alege. De la clasicele poker sau ruletă, pe care le poţi juca acum liniştit de la tine de acasă, ai o multitudine de jocuri online, pe care, cu siguranţă nu le găseşti la sălile clasice.

Astfel, cel puţin la categoria sloturi, ai parte de o varietate largă de jocuri online, uneori de ordinul sutelor, de la celebrele 777 şi figurine cu fructe, până la scenarii cu aventuri şi piramide, în care câştigurile sunt proporţionale cu misiunile trasate de designerii şi strategii acestor creaţii.

Premii consistente

În plus, la jocuri online poţi beneficia de bonusuri consistente şi jackpoturi care pot ajunge la zeci sau sute de mii de lei. Astfel, poţi opta pentru jocuri online cu jackpot simplu sau cu jackpot progresiv, care creşte pe măsură ce fiecare jucător din reţea alimentează un cont sau pariază pe o linie de câştig.

Nu mai spunem de bonusurile de înregistrare pe site pe care le oferă unele cazinouri online sau de posibilitatea de a accesa jocuri online total gratuit, fără a scoate nici un ban din cont. Toate acestea sunt posibile astăzi graţie cazinourilor online, oportunitatea ta de distracţie şi de câştig.