idei de aplicatii apeluri video pentru pandemie
ALTE ARTICOLE  /   Blog  /   mai 5, 2020   /   Mihai Babciuc

Top 5 aplicații cu apeluri video

Rating Slot

A sta în carantină nu este un lucru tocmai ușor de digerat din cauza faptului că viața socială a cam dispărut în această perioadă. De la ieșit cu prietenii în oraș sau de la petrecut în cluburi până dimineața în serile de vineri și sâmbătă și până la ieșit la o cafea ori în parc în aer liber pentru diverse activități, toate au fost anulate, să spunem așa, din cauza pandemiei. Iar, dintr-o dată, viața fiecăruia dintre noi a migrat către online.

Cel mai trist din toată această poveste este faptul că nu doar prietenii nu ți-i mai poți vedea față în față, ci și membrii familiei și nu numai. În acest sens, ne-am gândit că ți-ar prinde extrem de bine să o serie de aplicații cu apeluri video cu ajutorul cărora să ții mai bine legătura cu persoanele dragi ție.

Skype

Skype este un software gratuit ce îți permite să efectuezi apeluri video prin Internet și pe care îl poți descărca oricând, acesta utilizând tehnici din familia Voice Over IP (VoIP). Aceste apeluri video pe care dorești să le faci cu persoanele apropiate sunt gratuite indiferent de orașele și țările de unde vorbești, în timp ce apelurile la telefoanele obișnuite analogice din rețeaua clasică sunt de obicei contra cost. Deci, în această perioadă de criză Skype reprezintă o aplicație extrem de utilă pentru a crea apeluri video gratuite atât timp, evident, cât ai abonament la Internet. Totodată, aplicația cu apeluri video poate fi folosită atât de pe PC sau laptop, cât și direct de pe mobil.

Zoom

Probabil știi deja faptul că Zoom este lider în comunicațiile video moderne pentru întreprinderi, cu o platformă cloud ușoară și fiabilă pentru conferințe video și audio, colaborare, chat și webinarii pe dispozitive mobile, desktopuri, telefoane și sisteme cu cameră video. Chiar dacă este des folosită de către companii, Zoom reprezintă una dintre soluțiile cele mai bune pentru apeluri video în cazul în care Skype nu funcționează corespunzător sau, pur și simplu, nu îți place. Aplicația este aplicația cu apeluri video potrivită pentru reunirea echipelor într-un mediu fără fricțiuni pentru a face mai mult.

Google Hangout

Pe lângă Zoom și Skype, o altă aplicație cu apeluri video și-a făcut apariția de ceva timp pe piața din România și unește oameni din întreaga lume. Pe cât de populară este, Google Hangout este și utilă dat fiind faptul că, pe lângă serviciile pe care le oferă, aceasta este inclusă încă de la început pe majoritatea telefoanelor cu Android, fiind disponibilă pe aproape orice model de smartphone. Important de precizat este faptul că la conferințele cu apeluri video ale aplicației pot participa chiar și 10 persoane, ceea ce înseamnă că în această perioadă de carantină poți reuni familia într-un singur apel video indiferent în ce colț al țării sau al lumii s-ar afla. Deci, în doar câteva secunde veți fi mult mai aproape unii de alții, dacă nu fizic, măcar virtual pentru a știi că sunteți bine și pentru a comunica. 

ooVoo

Chiar dacă nu se bucură de popularitatea celor trei aplicații de mai sus, Zoom, Skype și Google Hangouts, ooVoo se poate ridica destul de ușor la nivelul așteptărilor tale ca utilizator în ceea ce privește zona de apeluri video prin ceea ce oferă. Cu un design foarte plăcut vizual și nu numai, aplicația cu apeluri video ooVoo deține unul dintre principalele atuuri în acest sens și anume: design combinat și cu practicitatea. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că aplicația cu apeluri video se descurcă extrem de bine în timpul apelurilor chiar și atunci când vrei să vorbești cu mai multe persoane în același timp. Totodată, această minunată aplicație cu apeluri video care stă în umbră include și un element pentru apeluri video rapide unde poți adăuga aici prietenii de pe diversele rețele sociale pe care ești activ în această perioadă și nu numai.

Tango

Încă în plină dezvoltare, aplicația cu apeluri video numită Tango a crescut și ea în popularitate în ultimul an. Deși calitatea apelurilor video nu este una conform așteptărilor tale în această perioadă în care tahnologia a atins cote la care nu s-ar fi așteptat nimeni, aplicația cu apeluri video Tango oferă o multitudine de posibilități precum schimbarea de la un apel normal la unul video chiar în timpul conversației. Desigur, acest lucru poate fi făcut și de Skype și Zoom prin funcția de anulare a zonei video și rămânând doar cu sunetul. Totoadată, aplicația Tango îți oferă posibilitatea de a transfera mesaje, poze și clipuri video la fel ca toate aplicațiile despre care am vorbit mai devreme, deci și nu este foarte diferită în acest sens.

Concluzii – Aplicații de Apeluri Video

Acestea sunt doar 5 aplicații cu apeluri video ce fac furori în întreaga lume. Evident, în cazul în care niciuna dintre ele nu îți îndeplinește nevoiele actuale în acest sens, poți oricând să cauți pe Internet sau App Store aplicația potrivită pentru tine și pentru familia sau prietenii tăi.

Citește și despre activități de făcut în izolare.

Ofertă Fără Depunere

100 RON Gratis Fără Depunere

Joacă mai mult, fără să depui bani!

Alte Articole

tombole online

Tombole România – Bani cash și premii

Rating Slot Tombolele sunt cea mai ușoară modalitate de a câștiga premii fără să îți bați prea tare capul. Concursurile de tip tombolă online au fost create pentru a maximiza vizibilitatea unui brand în rândul consumatorilor, tu te alegi cu o grămadă de premii, ei se aleg cu mai mult trafic. În primul rând trebuie […]

Citeste mai mult
numere norocoase

Zile norocoase și numere norocoase – cum profiți de ele

Rating Slot Norocul nu este o invenție a zilelor noastre; încă din cele mai vechi timpuri, pe când misterele lumii abia erau descoperite, numeroase popoare credeau în șansă și superstiții. Egiptenii, arabii, grecii sau romanii puneau mare accent pe numerologie și puterea stelelor, transmițând prin artă cunoștințele lor, pentru a le fi de folos și […]

Citeste mai mult
filme de crăciun netflix 2020

Filme de Crăciun pe care merită să le urmărești pe Netflix

Rating Slot Recomandări filme de Craciun Netflix 2020 Iată lista oficială cu filme de Crăciun Netflix 2020 și vezi mai jos și cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile! Holidate – comedie, romantic The Christmas Chronicles: Part Two – comedie, aventură Operation Christmas Drop – comedie, familie Jingle Jangle: A Christmas Journey – […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă