horoscop anul nou chinezesc 2020
ALTE ARTICOLE  /   Blog  /   ianuarie 17, 2020   /   Cristian

Ce ne rezervă anul nou chinezesc 2020?

Zodiacul chinezesc a apărut cu mai mult de 3.000 de ani în urmă, cu mult înaintea celui european. Spre deosebire de astrologia pe care noi o considerăm clasică și care își formează predicțiile în funcție de așezarea Soarelui, a planetelor și a stelelor, horoscopul chinezesc se bazează pe fazele lunare, iar fiecare an al unui ciclu de 12 ani are denumirea unui animal: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și mistreț.

Acest tip de horoscop influențează nu doar caracterul unei persoane, ci și viitorul. El este extrem de folosit în comunitățile chinezești din întreaga lume, mai ales la stabilirea zilelor favorabile pentru stabilirea unor evenimente importante cum ar fi o nuntă, un botez sau o întâlnire de afaceri, pentru programarea lucrărilor agricole, dar și a festivalurilor chinezești tradiționale, cum ar fi Festivalul Primăverii sau Festivalul Lunii.

Anul nou chinezesc 2020 începe în data de 25 ianuarie și este dedicat nativilor Șobolanului Alb de Metal, unul dintre cele mai puternice semne din zodiacul chinezesc. Anul 2019 a fost dedicat Porcului Pământului Galben. Știm, sună ciudată întreaga denumire, însă fiecare element are o anumită importanță în zodiacul chinezesc. Pe lângă numele animalului, întâlnim și unul dintre cele 5 elemente primordiale ale naturii (apă, lemn, foc, pământ și metal) care asigură echilibrul și armonia, dar și o culoare, chinezii preferând să își petreacă Anul nou în haine în nuanța respectivă și decorându-și casa în culoarea anului respectiv.

Anul nou chinezesc 2020 – anul Șobolanului, anul începuturilor și schimbărilor

Horoscopul chinezesc: anul sobolanului 2020

Șobolanul este cel care începe ciclul calendarului chinezesc. Se spune că în momentul în care Buddha a chemat toate animalele la el, șobolanul a fost cel care s-a prezentat primul, iar pentru acest lucru, i s-a acordat dreptul de a începe zodiacul chinezesc. Conform calendarului, anului Șobolanului este un an al începuturilor și al schimbărilor pe toate planurile. În același timp, șobolanul este un simbol al muncii și al ambiției, iar dacă analizăm previziunile acestui horoscop chinezesc 2020, putem spune că va fi un an bun, încununat de succes, pentru toate zodiile. Cu toate acestea, cei care își doresc să se bucure de succes, trebuie să acționeze cu rapiditate și eficiență și să învețe să fie perseverenți.

Anul nou chinezesc 2020 aduce provocări pentru toate semnele zodiacale care vor fi de multe ori nevoite să iasă din zona de confort pentru a-și atinge obiectivele.

Astrologii susțin că acest horoscop chinezesc 2020 va fi unul benefic pentru că albul șobolanului va eclipsa toate îndoielile și eșecurile. Este anul în care poți face mișcări riscante și să îți pui la punct planuri mărețe pentru că cel mai probabil îți vor reuși. Desigur, anul șobolanului va fi și unul plin de intrigi și conspirații, dar să nu uităm că elementul predominant este metalul, acesta funcționând ca o armură că ne ajută să ne protejăm de toate pericolele.

Anul 2020 este și unul bisesc, iar persoanele superstițioase consideră că anii bisecți aduc nenorociri, catastrofe și în general, un dezechilibru al vieții. Nu și în anul șobolanului! Astrologii ne asigură că vom avea parte de un an bun, fără prea multe catastrofe sau obstacole pe care nu le putem depăși.

Horoscop chinezesc 2020 – ce rezervă anul pentru fiecare semn zodiacal?

Șobolanul – un an norocos, dar cu multe provocări

Șobolanul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, este întotdeauna plin de energie, știe cum să extragă informațiile importante și de calitate, poate îmbina cu succes mai multe activități și este capabil să rețină chiar și cele mai mici detalii. Onestitatea este foarte importantă pentru această zodie, iar anul nou chinezesc 2020 se va baza pe noi relații ce vor fi construite în jurul unei încrederi reciproce. Șobolanul este un simbol al dragostei și atenției, iar acest an se pare că îți va aduce o dragoste durabilă și cu multe momente de fericire. Dacă și tu ești născut sub zodia șobolanului, ar trebui ca în acest an să fii deschis la schimbări, oportunități și surprize. Poți să descoperi un nou talent sau o nouă pasiune pe care nici nu știai că o ai, poți să îți întâlnești iubirea vieții tale, să îți schimbi locul de muncă sau să începi un proiect nou. Va fi un an plin de provocări pe care ar fi bine să le accepți pentru că în tot acest proces vei avea ocazia să te redescoperi pe tine. Nu trebuie să îți faci probleme nici din punctul de vedere al sănătății, tot ce trebuie să faci este să te menții activ sau să începi să fii activ, dacă nu ai fost până acum, și să ieși din zona de confort. Ești zodia Șobolanului dacă te-ai născut în anii: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Bivol – un an productiv din punct de vedere al carierei

Bivolul este un semn zodiacal destul de consecvent în acțiunile pe care le realizează, dar și destul de lent în realizarea acestora. Însă, acest horoscop chinezesc 2020 ne spune că Șobolanul îl va molipsi pe Bivol cu energia sa și îl va împinge de la spate pentru a-și atinge obiectivele mult mai repede și mai eficient, iar rezultatele vor fi ele de 2 ori mai bune! Dacă ești născut în anul bivolului, ar trebui să știi că anul acesta este unul bun pentru construirea carierei pentru că vei fi mult mai productiv și vei reuși să atingi culmile succesului în situații în care alții au eșuat. Nici în zona de dragoste și relații lucrurile nu stau prea rău. Chiar dacă este un an al carierei, nu înseamnă că familia sau dragostea trebuie neglijată. În 2020 poți să începi să îți construiești fundația familiei tale. Recomandarea astrologilor este să dai dovadă de mai multă inițiativă și flexibilitate în relații amoroase, pentru ca totul să meargă perfect. Ești zodia Bivolului dacă te-ai născut în anii: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Tigru – un an plin de provocări și perspective tentante

Anul nou chinezesc 2020 va aduce pentru Tigru multe provocări și rezultate bune în mai multe planuri. Astrologii văd acest an ca o trambulină pentru cei născuți în anul tigrului, o trambulină ce îi ajută să facă salturi impresionante și să obțină succes după succes, atât în carieră, cât și în dragoste. Nativii din zodia tigrului vor avea parte de experiențe și trăiri puternice, își vor putea întâlni marea dragoste și vor trăi momente de fericire amețitoare. Se pare că orice poveste de dragoste începută în acest an, va avea șanse mari să se transforme în ceva serios. Dacă ești deja într-o relație, ar trebui să oferi mai multă atenție partenerului și să îți revizuiești prioritățile. Anul 2020 este și unul al bogăției, al avansării în plan profesional și al obținerii independenței financiare. Ești zodia Tigrului dacă te-ai născut în anii: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Iepure – un an cu emoții pozitive și momente romantice

Nativii din zodia iepurelui vor avea parte în acest an de îmbunătățiri semnificative pe toate planurile, dar mai ales în relațiile amoroase. Dacă ești născut sub această zodie, poți spune că anul 2020 este anul tău, anul în care vei reuși să îți transformi în realitate toate planurile la care lucrezi de mult. Cu toate acestea, se recomandă să ai grijă, să fii prudent și să nu riști prea mult, dacă nu vrei să îți pui în pericol bunăstarea. Anul acesta se va învârti în jurul trăirilor intense și a pasiunii nebunești în relația cu partenerul, dar și în jurul sentimentului de siguranță, liniște sufletească și căldură familială. Și din punct de vedere financiar, lucrurile se vor îmbunătăți, în fața ta apărând de-a lungul anului diverse propuneri și oportunități care odată valorificate, îți vor crește atât veniturile, cât și satisfacția personală. Ești zodia Iepurelui dacă te-ai născut în anii: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Dragon – un an cu realizări în carieră, fericire și dragoste

Anul nou chinezesc 2020 aduce dragonului multe evenimente, emoții, realizări excepționale în carieră și multă fericire. Astrologii spun că în acest an poți lăsa la o parte grijile pentru că vei avea parte doar de lucruri bune pe toate planurile. Viața personală pare a fi prioritatea dragonului în acest an. Te vei bucura de succes în dragoste și de multe aventuri romantice ce îți vor face inima să îți bată din ce în ce mai tare, iar dacă ești deja într-o relație stabilă sau căsătorit, se parte că anul 2020 este numai bun pentru consolidarea căsniciei și planificarea nașterii unui copil. Regula acestui an este una destul de simplă: cu cât vei fi mai perseverent și ambițios, cu atât vor fi mai mari succesele tale, atât în dragoste, cât și în carieră și în planul financiar. Ești zodia Dragonului dacă te-ai născut în anii: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Șarpe – un an al renașterii și al schimbărilor

Conform noului horoscop chinezesc 2020, nativii născuți în zodia șarpe au ocazia în acest an să renască complet. Este șansa perfectă să îți schimbi cursul vieții, să renunți la o relație care nu îți mai aduce atât de multă împlinire, să îți schimbi jobul sau cercul de prieteni, dacă nu ți se mai potrivește. În acest an trebuie să fii îndrăzneț, să renunți la tot ce nu mai are loc în viața ta și să începi să îți planifici și să îți gândești acțiunile viitoare pentru a obține beneficii maxime. Anul 2020 va fi unul al schimbărilor importante în toate domeniile, așa că, poți începe să te pregătești pentru ele și pentru rezultatele pe care le vei obține pentru că se anunță o perioadă favorabilă, mai ales pe plan profesional. Cu pași mici, vei reuși să îți atingi toate obiectivele și să îți regăsești liniștea și echilibrul. Ești zodia Șarpelui dacă te-ai născut în anii: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Cal – un an al fericirii și al stabilității financiare

Toți cei care sunt născuți în zodia calului, ar trebui să se bucure pentru că anul 2020 se anunță ca o cursă nebună de raliuri, cu multe împliniri pe plan personal și succese în plan profesional, conform acestui horoscop chinezesc 2020. Nativii singuri din această zodie se vor bucura de toată atenția persoanelor de sex opus, iar cei mai norocoși își vor găsi chiar și sufletul pereche. S-ar putea să existe din acest punct de vedere și momente mai agitate sau mai tensionate pentru că printre caracteristicile acestei zodii se numără și gelozia sau aroganța. Dacă vei ști cum să le stăpânești, te vei putea bucura de multe împliniri sufletești și de fericire alături de persoana dragă. Horoscopul chinezesc prezice și o evoluție rapidă în carieră, care îți va aduce nu doar o stabilitate financiară, ci și multe laude din partea colegilor sau partenerilor și o satisfacție personală de nedescris. Ești zodia Calului dacă te-ai născut în anii: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Capră – un an al prieteniei

Anul 2020 aduce zodiei capră o perioadă favorabilă pe plan personal. Carisma, farmecul și atitudinea pozitivă vor aduce în viața ta mulți oameni cu care împărtășești viziuni și pasiuni comune, iar treptat, acești oameni se vor transforma în prieteni stabili și de nădejde, pe care te poți baza oricând. Anul nou chinezesc 2020 vine și cu o veste minunată pentru nativii din această zodie: toate dorințele tale mai vechi sunt pe punctul de a se îndeplini, dacă nu îți pierzi entuziasmul și lucrezi în continuare la ele. Dacă dai dovadă de perseverență și capacitate de a relaționa cu orice fel de oameni, vei atinge succesul într-un mod rapid, atât în plan personal, cât și profesional. Ești zodia Caprei dacă te-ai născut în anii: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Maimuță – un an al schimbărilor radicale și al evenimentelor copleșitoare

Anul 2020 va fi pentru zodia maimuței unui al schimbărilor radicale, neașteptate și copleșitoare. Vei avea parte de multe evenimente care te vor forța să se adaptezi rapid la noile circumstanțe, însă dacă reușești să faci asta, vei avea parte de multe împliniri. Din punct de vedere al relațiilor amoroase, anul acesta s-ar putea să fie unul al descoperirii de sine, dar și al dragostei adevărate, pe care s-ar putea să o întâlnești în circumstanțe mai ciudate. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să fii coplești de oportunitățile care ți se oferă în acest an, iar acest horoscop chinezesc 2020 spune că ar trebui să iei lucrurile pas cu pas și să înveți să îți planifici și prioritizezi activitățile mai bine pentru a ajunge la o stare de echilibru. Ești zodia Maimuței dacă te-ai născut în anii: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Cocoș – un an al strategiilor îndrăznețe

Cei din zodia cocoșului nu se tem de dificultăți, ba chiar le primesc cu zâmbetul pe buze, iar anul nou chinezesc 2020 vine cu multe provocări la care este necesar un răspuns riscant și îndrăzneț, cum doar un cocoș l-ar putea oferi. Cu toate acestea, astrologii susțin că în acest an ar trebui să încerci să te și schimbi, să lași la o parte aroganța, să nu mai fii mereu în centrul atenției și să te concentrezi pe viața personală și profesională, pentru a putea trece mai ușor peste orice obstacol. În anul 2020, nativii din cocoș își vor schimba statutul, obiectivele, viziunea și chiar și anturajul, toate aceste schimbări fiind unele bune, ce vor aduce mai multă împlinire și satisfacție. Ești zodia Cocoșului dacă te-ai născut în anii: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Câine – un an al curajului și al recompenselor

Astrologii spun că anul acesta, nativii din zodia câinelui vor câștiga osul cel mare pentru că vor da dovadă de curaj și perseverență. Se pare că reprezentanții acestui semn zodiacal vor trebui să muncească destul de mult în acest an pentru a nu duce lipsă de nimic în viitor. Recompensele acestei munci constante nu se vor vedea doar în plan profesional, ci și în plan personal, acolo unde câinele va cunoaște fericirea absolută. Mai mult decât atât, fericirea în dragoste va avea o influență mare în toate domeniile vieții, asigurându-ți prosperitatea și confortul necesar. Din punct de vedere financiar, lucrurile vor sta la fel de bine și în acest an. Te poți aștepta ca pe lângă veniturile stabile, să pui mâna și pe alte venituri suplimentare, pe niște premii sau de ce nu, chiar o moștenire. Ești zodia Câinelui dacă te-ai născut în anii: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Mistreț – un an al prosperității și al evoluției

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, ar trebui să știi că toate activitățile pe care le vei realiza în anul 2020 reprezintă de fapt baza prosperității pentru anii următori. Spritul tău antreprenorial se va  dezvolta în acest an mai mult ca niciodată și îți va oferi acces în lumea oamenilor de succes. Evoluția se va vedea și în cazul relațiilor personale, acolo unde îți vei dori ceva mai serios și vei schimba flirtul pe o viață de familie fericită și la confortul casnic. Nu îți rămâne decât să te bucuri de multă sănătate și de fericire în familie, așa cum bine prezice acest horoscop chinezesc 2020. Acceptă schimbările și provocările care vor apărea în cursul acestui an pentru că ele vor aduce un plus vieții tale. Ești zodia Mistrețului dacă te-ai născut în anii: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

După cum am poți observa, lucrurile arată bine în anul 2020 pentru toate semnele zodiacale din horoscopul chinezesc. Este important ca și în acest an să ne provocăm în mod constant, să ne auto-depășim și să evoluăm în mod constant, fără să ne împiedicăm de obstacolele ce ar putea să apară pe drum.

Citește și articolul despre horoscop 2020 pentru zodii europene!

Încearcă-ți norocul gratis la casino

100 RON gratis fără depunere la Maxbet Casino

Alte Articole

casino online forum

SuperCazino Forum – Noul Forum de Casino Online

Noi lansăm o nouă platformă de casino online forum prin care ne dorim să adunăm toți jucătorii, fie ei avansați sau începători, de jocuri de noroc într-un singur loc, unde vor avea posibilitatea de a discuta despre orice subiect din domeniul jocurilor de noroc. Casino Online Forum – Dorința la Apartenență Din anii 80’ și […]

Citeste mai mult
Istoria jocurilor de noroc

Istoria jocurilor de noroc

Primele jocuri de noroc Bazându-ne pe dovezile oamenilor de știință, putem afirma că primele dovezi concrete care atestă începutul jocurilor de noroc au fost găsite în Mesopotamia, în jurul anului 3000 î. e. n. Astfel, istoria jocurilor de noroc începe cu descoperirea zarului, despre care se crede că a fost folosit pentru pariuri și pentru […]

Citeste mai mult
idei filme cu viruși și epidemii

6 filme despre epidemii de vizionat în această perioadă

Imaginaţia scenariştilor de la Hollywood nu cunoaşte limite, iar cea mai bună dovadă în acest sens este tot ceea ce trăim acum, odată cu pandemia cu COVID-19. Pasionaţii de cinematografie s-au grăbit să asocieze acest nou virus cu unele filme despre epidemii, producţii hollywoodiene din trecut. Adevărul este că atmosfera şi unele aspecte se aseamănă […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă