pariuri betfair poza reprezentativa
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 17, 2020   /   Mihai Babciuc

Pariuri Betfair – Ghidul complet al jucătorului

Ți-ai dorit să ai posibilitatea de a paria la o casă de pariuri ce îți va oferi pariurile dorite de tine? Îți dorești să ai șanse mai mari în a intui rezultatele corecte ale meciurilor pe care le pariezi? Dacă răspunsul tău este DA, atunci este momentul să descoperi și să începi să pariezi la Betfair sport. Acesta este locul în care orice condiție a ta în domeniul pariurilor sportive poate fi îndeplinită.

Ți-am pregătit un articol în care să îți faci o primă impresie despre această casă de pariuri, dar alegerea e în mâinile tale deoarece tu iei hotărârea finală, dacă vei paria la pariuri Betfair. În rândurile ce urmează îți vom prezenta: sporturile dar și tipurile pe care poți paria, pașii pentru crearea unui bilet. În plus o să afli informații și despre metodele de depunere și retragere disponibile pentru a vedea că și aceste vin în avantajul tău. La casa de pariuri Betfair vei avea ocazia să trăiești cu altă intensitate fiecare fază a unui meci, fie ca este el de fotbal, tenis, baschet sau orice alt sport pe care tu alegi să pariezi. Vino alături de noi pentru a afla cele mai bune și folositoare informații despre Betfair sport.

Casa de pariuri Betfair este una total diferită față de ceilalți bookmakeri prezenți pe piața pariurilor din țara noastră. Pe lângă pariurile tradiționale cu care suntem siguri că ești obișnuit și cunoști foarte bine mecanisul, Betfair ne aduce și opțiune de Exchange (o bursă a pariurilor), despre care o să vorbim în cadrul acestui articol. Suntem siguri că articolul de astăzi îți va folosi foarte mult, chiar dacă ești la început de drum în lumea pariurilor sau ești deja un parior cu o vastă experiență.

Tipuri de bonusuri pentru pariuri Betfair

Fiind una dintre cele mai moderne case de pariuri online din țara noastră și cu o istorie bogată în spate, Betfair pariuri s-a gandit și la clienți. Pentru aceștia a pregătit oferte de nerefuzat de care poți profita și tu în orice moment al jocului.

Bonus Pariuri Sportive

100% Bonus Până la 500 RON

 • 100% până la 500 RON (depozitul îți este dublat, în limita a 450 RON) – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON
 • Pariuri standard și de tip exchange
 • Cote atractive

Bonus Săptămânal Betfair Pariuri

O ofertă pusă la dispoziție pentru tine de Betfair sport,  este cea conform căreia poți beneficia, saptămânal de câte un bonus. Este vorba despre un bonus în valoare de 25 de lei ce îți poate fi acordat săptămânal în contul tău de pariuri. Condițiile ce trebuie să le îndeplinești sunt unele foarte simple. Trebuie să plasezi un pariu pariu acumulator cu o miză de 75 de cel puțin de lei. Pentru a fi eligibil în cadrul acestei oferte biletul tău de pariuri trebuie să aibă cel puțin 3 evenimente și o cotă totală de cel puțin 4. În opinia echipei noastre aceasta este o ofertă de care trebuie să profiți cât mai repede, deoarece vine în avantajul tău. Suntem siguri că de foarte multe ori, la alte case de pariuri ai îndeplinit aceste condiții dar fără să încasezi un bonus. 

Bonus de bun venit Befair – 500 RON

O altă promoție a celor de la Betfair paiuri este una ce este exclusivă clienților noi ce aleg să își deschidă un cont Betfair la această casă de pariuri. La început ți se poate părea o ofertă pariuri Betfair cu condiții destul de greu de îndeplinit. La fiecare 5 bilete pariate cu o miză minimă de 50 de lei pe bilet o să primești un bonus de 100 de lei. Cota minimă pe care trebuie să o respecți la aceste 5 bilete este de 1.50. Practic dacă tu vei reuși să câștigi 3 bilete din cele 5 o să ai profit, deoarece primești și bonusul de  100 de lei ce îți poate acoperi pierderea, în cazul în care va exista și aceasta. În opinia echipei noastre SuperCazino, acest bonus de bun venit Betfair ce vine în avantajul pariorului deoarece nu trebuie să mizezi totul pe un singur bilet sau eveniment. 

Un alt avantaj al acester promoții Betfair pariuri pentru noii clienți este că, poți beneficia de 5 ori de această promoție. Astfel vei putea ajunge să încasezi un bonus de 500 de lei. Suntem siguri că nu ai mai întâlnit o astfel de promoție, de care poți profita pe termen lung. Casa de pariuri Betfeir îți oferă timp de o săptămână între două bonusuri. Astfel după ce ai încasat primul bonus ai timp o săptămână să îl încasezi și pe al doilea și așa mai departe.

Sporturi pe care poți paria la Betfair pariuri

Gama de sporturi pe care poți să pariezi la Betfair pariuri este una foarte largă. După o vizualizare a ofertei putem spune că nu este nici un sport pe care să nu poți paria la Betfair. Fie că este vorba despre platforma Sportsbook sau Exchange, majoritatea evenimentelor sunt regăsite în oferta acestei case de pariuri.

Fie că vrei să mizezi pe cele mai populare sporturi cum sunt: fotbal, baschet, tenis, handbal sau pe sporturi mai puțin populare în țara noastră toate sunt doar aici, în oferta pariuri Betfair. În oferta acestei case de pariuri poți paria și pe evenimente din sporturi cum sunt: fotbal australian, darts, baseball sau ciclism. Poți paria și pe mobil prin Betfair app!

Chiar dacă tu iubești un sport mai puțin popular în țara noastră, o să vezi la casa pariuri betfair ai posibilitatea de a paria pe foarte multe evenimente din sportul tău preferat. Putem spune că Betfair este casa de pariuri care îndeplinește orice dorință a fiecărui parior și este locul potrivit pentru a reuși să îți rotunjești veniturile.  În cadrul acestui articol o să afli detali și despre opțiunile de pariere pentru cele mai importante sporturi.

Pașii pentru completarea unui bilet 

Formarea unui bilet de pariuri la casa de pariuri Betfair este extrem de simplu. În rândurile ce urmează o să îți detaliem acești pași pentru a evita o greșeală atunci când ești hotărât să plasezi primele bilete la această casă de pariuri.

Pasul 1

În primul rând trebuie să fi foarte atent atunci când alegi evenimentele pe care vrei să le adaugi pe bilet. Sfatul echipei noastre este că dacă alegi să mizezi un bilet prelive să analizezi cu foarte mare atenție toate posibilitățile pro și contra pariului pe care urmează să îl plasezi. Trebuie să ți cont și de inspirația ta de moment  deoarece aceasta poate fi hotărâtoare în decizia unui pariu câștigător la Betfair pariuri. Pozițiile din clasament, forma de moment, jucătorii accidentați, uneori și condițiile meteo îți pot influența pozitiv sau negativ un anumit pariu. În cazul pariurilor live este necesar pentru a avea de câștugat pe o perioadă lungă să urmărești meciul dacă este posibil sau cel puțin statisticile live ale respectivului meci.

Pasul 2

După ce ai vizualizat toate aceste detalii și crezi că ai ales pronosticurile câștigătoare nu îți rămâne decât să plasezi biletul. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să dai un simplu click pe cota pronosticului ales de tine. Dacă ai mai multe evenimente ce trebuie să le adaugi pe biletul de la casa pariuri Betfair, dai click pe toate cotele dorite. Următorul pas, înainte de a plasa pariul, trebuie să verifici cu atenție dacă parurile dorite de tine se află și pe biletul de pariuri. Dacă și acest pas a fost făcut corect nu îți rămâne decât să allegi suma pe care vrei să o mizezi pentri biletul respectiv.

Pasul 3

Următorul pas este și cel mai simplu. Trebuie să apeși pe căsuța în care scrie plasează pariuri. Astfel pariul tău va fi procesat în cel mai scurt timp și poți să urmărești cu o atenție și mai mare evenimentele pe care ai pariat. În cazul pariurilor live aceste acțiuni trebuie să se întâmple cu o viteză mai are deoarece în cazul acetui gen de pariuri cotele pot suferi modificări în orice moment. După plasarea pariului trebuie să fi atent tot în partea din dreapta a ecranului deoarece acolo este si opțiunea cash out în cazul în care vrei să profiți de ea.

Tipuri de pariuri pe care le poți plasa la Betfair pariuri

Așa cum am mai spus pariuri Betfair ne oferă o gamă largă de opțiune pe care tu să poți miza. Opțiunile sunt foarte multe indiferent de sporturile pe care alegi să mizezi. Fie că este vorba de fotbal, tenis sau baschet în oferta pariuri Betfair opțiunile de pariere ajung să fie chiar sute pentru un singur meci. La casa de pariuri Betfair poți paria pe pariuri pre-match, pariuri live și antepost.

Pre-match fotbal

Posibilitățile pariere la cele mai importante meciuri de fotbal sunt multiple. Pe lângă pariurile comune ce le găsești la aproape orice casă de pariuri, în oferta parirui Betfair ai opțiunea de a paria pe marcator, numărul de cornere, numărul de cartonașe galbene sau fel și fel de combinații. O opțiune interesantă la pariuri Betfair este cea care îți oferă posibilitatea de a pariu pe evenimentele dintr-un interval de un minut sau de cinci minute. Astfel poți paria pe număul de auturi, faulturi, cornere, cartonașe dintr-un interval de cinci minute. Această opțiune este una nouă pentru casele de pariuri din țara noastră. În plus pentru cele mai importante meciuri, sau meciurile din marile campionate ai opțiunea de pariuri speciale. Acestea constă în numărul de șuturi pe spațiul porții, numărul de faulturi, minute de prelungire sau procentaje referitoare la posesie. Dacă îți doreai o casă de pariuri ce să îți ofere toate pariurile pentru fotbal aceea e Betfair pariuri.

Fotbal live

Adrenalina și emoțiile sunt multiple atunci când ai un bilet cu un eveniment live ce tu îl urmărești. Pentru meciurile live de fotbal sunt și mai ulte posibilități de pariere pe care Betfair pariuri le pune la dispoziția ta. Ai posibilitatea de a paria pe numărul de goluri în timp ce urmărești partida respectivă. Meciul poate fi unul deschis cu multe goluri sau unul mai inchis în care se marchează mai puțin. Acest lucru este mai greu de intuit la începutul partidei dar după ce urmărești un anumit timp din meci îți poți da seama. Un alt pariu ce este indicat de noi atunci când pariezi live, este cel referitor la echipa ce marchează următorul gol. Conform cursului jocului îți poți da seama care dintre cele două formații are șansa să îscrie următorul gol. Numărul de cornere poate suferi modificări în oferta celor de la pariuri Betfair în funcție de câte lovituri de la colț vor fi executate la începutul partidei.

Cotele pot suferi modificări în orice moment astfel că tu poți profita de ele dar trebuie să pariezi cu o atenție foarte mare.

            Atunci când pariezi live este indicat să urmărești meciul pe platforma de live stream a celor de la Betfair pariuri. Cele mai importante meciuri și cele mai importante competiții sunt disponibile pentru tine pe platforma live  pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să pariezi. 

Pariuri antepost pe fotbal

Pariurile antepost pe fotbal la Betfair pariuri sunt foarte utilizate de clienții acestei case de pariuri. Acestea sunt tipurile de pariuri pe care se mizează la începutul unei competiții sau pariurile pe termen lung pentru fotbal. Cu ajutorul acestui tip de pariu ai posibilitatea de a paria pe cine va câștiga următorul Campionat European, Campionat Mondial sau UEFA Champions League. Acest tip de pariuri este utilizat și atunci cand este pe cale să înceapă și un campionat intern. Astfel ai posibilitatea să mizezi pe echipa favorită că va câștiga titlul în stagiunea respectivă. Chiar dacă acum o ceva timp acest gen de pariuri nu era utilizat în țara noastră acum a început să aibă o popularitate din ce în ce mai mare. 

Avantajul acestui gen de pariuri este că poți beneficia de cote destul de mari, deoarece bookmakeri nu pot evalua evoluția reală a celorlalte adversare.  Ca și orice pariu și acestea pot avea unele dezavantaje. Principalul dezavantaj al pariurilor antepost pentru fotbal de la pariuri Betfair este timpul de așteptare. Uneori se poate aștepta o perioadă destul de lungă până la încheierea competiției respective. Dar, așa cum am spus, poți câștiga sume mai mari pe seama cotelor puse în joc. La casa pariuri Betfair găsești pariuri antepost pentru fotbal pentru majoritatea competițiilro importante. Nu rămâne decât să ai răbdare și atunci o să ai de câștigat si de pe urma acestor pariuri din oferta pariuri Betfair.

Pariuri prematch baschet

Baschetul este un sport foarte popular mai ales pe continentul americam. Putem spune că așa cum este fotbalul pentru noi, așa este baschetul pentru americani. Baschetul este pe o pantă ascendentă și în Europa și pe continentul asiatic. Astfel casele de pariuri și-au îndreptat atenția și spre acest sport care este din ce în ce mai prezent în oferta lor.  Una dintre aceste case este Betfair pariuri.

Baschetul este genul de sport ce permite o gamă variată pentru pariuri pre-match. Pe lângă rezultatul final al meciului  casa de pariuri Betfair,  îți oferă foarte multe opțiuni și pentru numărul total de puncte ce se va înscrie într-un meci.  Pentru a avea șanse mai mari de a intui acest rezultat bazat ep numărul de puncte trebuie să ai o analiză foarte bine pusă la punct. Astfel trebuie să ți cont de rezultatele anterioare ale celor două formații dar și de meciurile directe din trecut. În plus obiectivele impuse de echipe pot fi și ele un factor important al analizei tale. Dacă o echipe are obiectivul îndeplinit atunci poate juca mai relaxat ceea ce poate fi un detaliu de anuță un meci cu multe puncte. Pentru pariurile pe baschet trebuie să fi atent și la procentajele la aruncări ale celor două echipe. Dacă două formații au procentaje mari la aruncările libere, de două puncte și de trei puncte, atunci cu siguranță meciul direct va fi unul cu multe puncte.

Pentru pariurile prematc baschet la betfair pariuri, ai posibilitatea de a paria pe unele pariuri speciale legate de performațele unei echipe sau a unor jucători. Astfel  în oferta pariuri Betfair găsești pariuri care se referă la numărul de reușite de trei puncte dintr-un meci. În plus poți paria pe numărul de puncte sau de recuperări reușite de un jucător în meci. Cu această opțiune la pariuri Betfair poți paria pe jucătorul tău favorit. Trebuie să spunem că aceste pariuri oferă și cote foarte mari și dacă tu reușești să le intuiești corect poți obține un profit foarte mare.

Pariuri live pe baschet

Spectaculozitatea baschetului nu avea cum să nu se reflecte și în pariurile live de la pariuri Betfair. Dacă tu reușești să speculezi cu o atenție foarte mare cotele poți obține câștiguri fără prea mare efort.  După cum știi și tu, răsturnările de situație în baschet sunt foarte dese, uneori chiar pe parcursul unui meci. Dacă echipa favorită are un start de meci mai slab atunci cu siguranță îi va crește cota, dar acea echipă are timpul necesar pentru a produce o întoarcere de scor. Astfel, chiar dacă tu riști mizând pe acea echipă ai șanse destul de mari ca pariul tău să fie unul câștigător. 

Numărul de puncte este un alt gen de pariu foarte abordat de pariorii ce aleg să parieze live. Dacă tu urmărești o parte din meci îți poți face o părere referitoare la numărul de puncte ce urmează să se înscrie. Pariurile referitoare la numărul de puncte pentru meciurile live pot suferi modificări de la o clipă la alta astfel că e indicat să pariezi repede atunci când ești suficient de convins că pariul tău poate fi unul câștigător.  Pentru pariurile live pe baschet la Betfair pariuri poți miza și pe numărul de puncte ce se înscrie într-o repriză sau într-un sfert. 

Pariurile pre-match pe tenis

În oferta pariuri Betfair tenisul ocupă un loc important și astfel nu aveam cum să sărim peste el. Tenisul, sportul alb, sau cel mai elegant sport ne oferă foarte multe tipuri de pariuri de pe urma cărora tu poți face un profit consistent. Pentru tenis avem posibilitatea de a paria atât pre-match dar și secțiunea live de la Betfair pariuri e oferă surprize interesante. 

Pentru pariurile pre-match poți paria pe câștigătorul meciului pe numărul de seturi sau game-uri. Pariurile bazate pe seturi sau game-uri vin la pachet cu cote avantajoase de pe urma cărora tu poți face un profit sustanțial. În plus poți paria pe câștigătorul primul set, dar acest tip de pariu nu este recomandat de echipa noastră deoarece după cum bine știm în tenis pot fi foarte multe întparceri de scor.

Un tip de pariu care este foarte popular în oferta pariuri Betfair, este cel de tipul antepost. Mulți pariori aleg să parieze pe câștigătorul unui turneu, mai ales la cele de Grand Șlem. Dacă alegi să pariezi pe câștigătorul unei competiții de Grand Șlem poți să beneficiezi de cote destul de mari, care să îți rotunjească veniturile.

Pariurile live pe tenis la Betfair

Este o plăcere ca atunci când urmărești un meci de tenis să poți și paria. Suntem siguri că ai câte un jucător favorit căruia nu îi ratezi niciun meci , chiar dacă uneori nu este transmis la televizor.  Pariuri Betfair îți oferă posibilitatea de a vedea majoritatea turneelor de tenis din circuitele ATP și WTA la live streamul  pus la dispoziție pentru tine. 

Legat de pariurile live pe tenis, acestea sunt deosebit de variate. Poți paria pe rezultatul corect al unuia dintre seturi. În plus pariurile pe numărul de seturi sau game-uri poate suferi modificări în orice moment în funcție de cum decurge partida respectivă. La Betfair pariuri poți miza și pe câștigătorul următorului punct, game sau set. Un pariu ce ne-a atras atenția și care îți poate aduce cote avantajoase este cel referitor la jucătorul care va reuși să câștige următorul break. Dacă ai crezut că nu se poate paria pe numărul de puncte, nu este așa. La Betfair pariuri poți paria și pe numărul de puncte ce se vor juca într-un game.

Pentru a fi o casă de pariuri Betfair completă era necesar să aibe și opțiunea cash-out. Astfel fie că este vorba despre pariurile antepost, prematch sau live la pariuri Betfair ai posibilitatea să folosești opțiunea cashout în orice moment al unui meci. Mai trebuie să știi că este una din casele de pariuri din țara noastră ce îți oferă cele mai mari valori ale cash-out-ului. Cu ajutorul acestuia poți avea pierderi mai mici dar și câștiguri din ce în ce mai mari. 

Metode de plată și pașii pentru a face o depunere – Betfair Pariuri

În cadrul acestui capitol o să vorbim despre posibilitățile de depunere dar și de plată din  contul tău Betfair. Pentru a ajunge să poți face o depunere în contul tău de pariuri trebuie în primul rând să ai contul deschis. Indicația noastră este să îți deschizi contul prin unul din linkurile noastre de pe site-ul Supercazino. După ce ai oferit informațiile necesare deschiderii unui cont: nume, prenume, adresă, CNP și altele este necesar să îți validezi contul. Validarea se va face atât prin adresa de mail cât și prin trimiterea unei copii scanate a buletinului. Toate aceste informații personale sunt pentru siguranța contului tău. Compania de pariuri Betfair te asigură că nimeni nu va avea acces la datele tale și ele nu vor fi folosite în niciun scop, astfel că poți avea încredere deplină.

Metodele de depunere în contul tău de Betfair pariuri sunt multiple. Trebuie doar să fi decis să depui o sumă pe care îți permiți să o joci la pariuri sportive. Metodele pentru depunere sunt:

 • Netteller
 • Skrill
 • Web Money
 • Paysafecard
 • Card Bancar
 • Transfer bancar

Sumele de depunere diferă de la o metodă la alta. Depunerea minimă este de 5 euro prin Paysafecard, iar prin Skrill și Netteller depunerea minimă este de 70 de lei. Cea mai utilizată metodă de depunere este cea cu ajutorul cardului bancar. Prin această metodă depunerea minimă este de 40 de lei. Trebuie să notăm faptul că toate depunerile se realizează instant în afara transferului bancar care poate avea ca timp de așteptare între 2 și 5 zile.

Pentru a efectua o depunere Betfair trebuie să intri în contul tău Betfair după care să apeși butonul DEPUNERE. Dacă alegi să depui de pe un card bancar, acesta trebuie înregistrat după care trebuie validat pentru ca depunerea ta să fie făcută în cea mai mare siguranță. După care ți se va deschide o fereastră  în care tu trebuie să introduci suma pe care vrei să o depui. Apoi trebuie să introduci în altă căsuță ultimele 3 cifre de pe spatele cardului tău bancar. Și aceste cifre sunt cerute pentru siguranța contului tău. 

Dacă ai întrebări referitoare la metodele de retragere de la Betfair pariuri sportive îți spunem că suntem aici să îți răspunctem la orice nelămurire, legată de acest subiect. Așa cum am explicat metoda depunerii, la fel se va întâmpla și cu retragerea. Casa de pariuri Betfair îți pune la dispoziție foarte multe metode prin care tu să poți să îți retragi câștigurile. Metodele de retragere de la Betfain pariuri sunt:

 • Card Bancar
 • Skrill
 • Neteller 
 • Transfer bancar

Toate aceste metode sunt foarte accesibile fiecăruia dintre voi. Retragerea minimă privind retragerea pe un card bancar este de 40 de lei. Pentru Skrill și Neteller poți efectua o retraere minimă de 70 de lei. La Betfair pariuri poți efectua retragerea și prin transfer bancar, dar trebuie să știi că poate să dureze până la 5 zile lucrătoare. În cazul celorlalte metode retragerea se face în aproximativ o zi. Acesta este un nou avantaj al celor de la casa pariuri Betfair, deoarece nu trebuie să aștepți foarte mult timp pentru a intra în posesia banilor câștigați de tine.

Ceea ce trebuie să știi referitor la depunere cât și la retragere este faptul că niciuna dintre aceste operațiuni nu poate fi făcută de pe un card Master Card eliberat din țara noastră. Astfel trebuie să te uiți cu atenție deoarece este necesar ca acel card bancar al tău să fie VISA. Dacă este Visa poți efectua oricare din aceste operațiuni cu el. 

Betfair Pariuri Exchange

Așa cum am mai spus în cadrul acestui articol, Betfair pariuri este o casă cât se poate de specială și unică în țara noastră. Nu îți rămâne decât să te familiarizezi cu ea. Pe lângă pariurile obișbuite de care poți beneficia, ai ocazia să te familiarizezi și cu platform casa de pariuri Betfair Exchange. Aceasta este ceva uni în țara noastră, iar în următoarele rânduri o să îți dezvăluim căteva dintre detaliile de care trebuie să ți cont atunci când alegi să pariezi pe această platformă.

La casa de pariuri Betfair Exchange o să ai ocazia să pariezi contra altor pariori și nu cum erai obișnuit, împotriva unei case de pariuri. Practic, pentru a fi pe înțelesul tuturor o să pariezi pe faptul că nu se va întâmpla un anumit lucru. Putem asemăna acest proces cu pariurile la bursă (dacă ești mai familiarizat). Pentru fiecare tip de pariu sunt disponibile două tipuri: pariuri pro și pariuri contra.  Dacă tu crezi că se va întâmpla un eveniment într-un meci ai posibilitatea să pariezi pro, iar cineva care crede că acel eveniment nu va avea loc va paria contra.

Joc responsabil – Betfair Pariuri

Suntem siguri că ai văzut de foarte multe ori mesajul Joacă Responsabil dar nu l-ai băgat în seamă.

Acesta este un mesaj de care tu ca parior ar trebui să ți cont atunci când începi să pariezi sau chiar când ai o anumită experiență în domeniul pariurilor. 

Casa de pariuri Betfair chiar a făcut ceva să vină în ajutorul tău să teajute să pariezi responsabil. Un prim lucru pe care l-au făcut pentru tine este acela de a dezvolta un calculator ce te va ajuta pe tine să îți calculezi bugetul. După acel calcul tu vei vedea ce sumă îți rămâne lunar, iar tu ești cel care hotărăște dacă urmează să o joci la pariuri. 

Pe site-ul Betfair pariuri o să găsești o serie de sfaturi utile prin care poți solicita ajutor în cazul în care crezi că ai început să joci sume pe care nu ti le permiți pe pariuri sportive. 

O altă opțiune creată pentru tine de cei de la Betfair pariuri este un program prin care tu o să îți poți calcula atât câștigurile dar și pierderile zilnice. Atfel cu ajutorul acestui program poți vedea în fiecare zi care este diferența dintre câștigurile si pierderie tale.

În cazul în care ai început să ai pierderi destul de mari pe o perioadă de timp pariuri Betfair îți oferă posibilitatea să îți blochezi contul pentru o perioadă de timp. Practic în urma acestei opțiuni vedem că Betfair sunt cât se poate de corecți în legătură cu pariorii lor și nu profită de o neinspirația acestora. 

În ultima perioadă pariatul poate fi ca un viciu pentru unii dintre pariori. Astfel Betfair pariuri vin cu sfaturi pentru a te ajuta cum să recunști o persoană care are o problem cu pariatul. Mai mult, ei te ajută cu sfaturi pentru a știi cum să te comporți cu acea persoană. 

Putem spune că Betfair pariuri este una dintre cele mai complete case de pariuri din țara noastră care îți oferă tot ce îți dorești în materie de pariuri sportive.

Bonus Pariuri Sportive

100% Bonus Până la 500 RON

 • 100% până la 500 RON (depozitul îți este dublat, în limita a 450 RON) – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON
 • Pariuri standard și de tip exchange
 • Cote atractive

Alte Articole

oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult
oferta bonus superspin superbet casino

SuperSpin Superbet – Bonusuri atractive fără depozit

Vorbim despre SuperSpin Superbet care îți oferă câștiguri zilnice Superbet de care să profiți la maximum. Chiar dacă pare greu de crezut, este cât se poate de real ceea ce îți spunem. Timp de 2 luni, adică până la finele lui Mai, poți câștiga bonusuri uriașe în fiecare zi la SuperSpin Superbet precum un bonus […]

Citeste mai mult
oferte si promotii vlad cazino cu premii online

Promoții Vlad Cazino cu Premii – extragere cu 300 premii

Extragere Vlad Cazino cu premii La Vlad Cazino sezonul caștigurilor nu se oprește niciodată, astfel că și începutul de an este plin cu premii, rotiri și bani gratis. În perioada 18 ianuarie – 28 februarie 2021 sunt puse la bătaie gadgeturi de ultimă generație, televizoare de lux, espressoare, dar și sute de rotiri la jocurile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă