oferta betnao live cu numar norocos betano
martie 27, 2020   /   Mihai Babciuc

Oferta Betano – Numărul Norocos

5/5 - (1 vote)

Betano este casa de pariuri unde te bucuri de tot felul de jocuri, iar oferta betano live cuprinde cele mai interesante jocuri de masă live. Dacă simți că vrei să experimentezi senzația de cazino real, cu dealeri pricepuți și chat live, ai acum ocazia să joci mai multe variante de ruletă și blackjack. În plus, poți beneficia de câștiguri extra cu Numărul Norocos. Află cum!

Oferta Betano Live

Dacă îți place ruleta și vrei senzații ca la cazino, să simți adrenalina la fiecare rotire și să joci pe numerele care îți aduc câștiguri mari, atunci trebuie să încerci oferta cu jetoane gratis, numite jetoane de aur. În luna martie 2020 ai ocazia să câștigi până la 3 jetoane de aur dacă pariezi pe numarul norocos Betano, la masă de ruletă exclusivă Betano.

logo betano online

Betano

Jetoane de Aur la Numărul Norocos

Cum se stabilește Numărul Norocos Betano

La Betano, numărul norocos este ziua de marți din luna respectivă. Simplu de ținut minte așadar: pe 3 martie, numarul norocos betano este 3, pe 10 martie numarul norocos betano este 10, și tot așa.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să plasezi un pariu pe numarul norocos betano într-o zi de marți a lunii martie 2020 adică 3 martie, 10 martie, 17 martie, 24 martie sau 31 martie. Joacă la ruletă și dacă apare numarul norocos betano, pe lângă câștigul de la masă, vei primi un jeton de aur, în valoare de 20 de lei, pe care îl poți folosi la orice masă din cazino betano live. Ai la dispoziție masă de ruletă exclusivă, zilnic între orele 16.00 și 4.00.

Serile sunt mai pasionante când joci ruletă, cu o miza minimă de 10 lei per rotire. Oferta e valabilă de 3 ori pe zi, în fiecare marți. Prin urmare, joacă marți și ai șansă să câștigi 3 jetoane de aur, în valoare totală de 60 de lei.

Termenii și Condițiile pentru oferta Betano Live

Jetoanele de aur sunt un tip de bonus oferit în cazinoul live și la jocurile de masă.

Jetoanele de aur pe care le câștigi, de 20 de lei, pot fi jucate doar la jocurile de ruletă live. Timp de trei zile poți folosi jetoanele, ele vor fi creditate în contul tău Betano imediat ce îndeplinești criteriile. Dacă nu le utilizezi în termen de trei zile, ele expiră.

Câștigurile obținute în urmă jetoanelor de aur nu au condiții de rulaj, deci e în avantajul tău pentru că le poți folosi imediat ce sunt creditate în cont. Le vezi în stack-ul de jetoane din partea de jos a ecranului. Pur și simplu dai click și joci alegând poziția la masă. Încearcă și noile sloturi Betano sau ruletă Betano!

Cum folosești Jetoane Gratis Betano

Vei putea folosi doar un jeton de aur de 20 lei la o rundă de joc. În jocurile unde o rundă are mai multe mâini, poți folosi un jeton de aur doar o dată într=o mâna activă. De asemenea, poți adaugă pariuri din fondul tău de joc, în timp ce folosești jetonul de aur, pentru a-ți mari miza.

Dacă nu joci ruletă ci vrei să încerci jocul blackjack sau baccarat, nu poți însă combină jetonul de aur cu fonduri din contul tău, în același pariu. Poți miza însă separat pariuri cu fonduri din contul tău de jocuri sau bonus (sidebets, doubledown/split etc). Dacă nu ai însă alte fonduri, nu poți înregistra pariuri de tip split sau double. Dacă ai fonduri dar insuficiente pentru a înregistra pariuri de tip double /split după utilizarea jetoanelor de aur, nu ți se acceptă pariul. Dacă joci ruletă, poți combina jetoane gratis betano cu fonduri din contul tău, în cadrul aceluiași pariu.

Poți folosi jetoane gratis betano în termen de maximum 7 zile de la dată creditării în contul tău, iar când perioada este depășită, atunci jetoanele de aur expiră.  Ține cont că nu ai condiții de rulaj de îndeplinit, iar jetoanele se alocă sub formă de bani în contul tău. Dacă câștigi pariul pe jeton, vei primi câștigul net. De exemplu, pariezi 5 ron folosind jetonul de aur la o cotă de 2, primești 5 lei în contul tău.

Dacă te răzgândești și nu mai vrei să participi la promoția jetoane gratis betano, trimiți un e-mail la adresa : românia@betano.com și treci în subiect jetoanele de aur.

Dacă folosești jetoane de aur în aceeași rundă cu bani reali sau bani provenind din bonusuri, câștigurile se distribuie spre balanța bonusului și balanța reală în conformitate cu miza.

Doar dacă ești utilizator verificat poți primi jetoane de aur iar Betano își rezervă dreptul de a cere eventual depuneri, de exemplu, pentru a oferi jetoane gratis betano. Deci nu încerca să abuzezi de această promoție pentru că riști să fie anulate jetoanele și orice alte câștiguri generate de acesta.

Oferta Betano Live la Cazinou

Acum trăiești experiența unui cazinou real direct pe dispozitive mobile(tabletă sau telefon mobil) dacă alegi să joci ruletă sau blackjack la Betano. Te alături meselor de ruletă, blackjack și poker și joci în timp real, iar dealerii vorbesc și românește. Experiență unică la Betano te va face să revii în joc, iar jetoanele de aur îți aduc mai multe șanse de câștiguri mari.

La betano poți juca Classic Roulette, Cashback Blackjack, Diamond Bet Roulette, Premium European Roulette și alte jocuri de masă care te vor atrage prin stil și atmosfera autentică de cazino real. Rămâne să îți încerci norocul în promoția jetoanelor de aur, iar Betano te recompensează cu premii mari și câștiguri de excepție.

Citește și despre oferta Betano cu rotiri gratuite la Book of Dead.

logo betano online

Betano

Jetoane de Aur la Numărul Norocos

Profită și de:

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă