Ștefan Săvulescu - redactor SuperCazino

Salut! Numele meu este Ștefan și sunt redactor pe SuperCazino unde analizez diverse evenimente sportive, scriu ghiduri de pariere și știri din zona sportului.

Despre mine

Sunt Ștefan Săvulescu am 42 de ani și sunt din București. Sunt un fin cunoscător al sportului, fiind pasionat de fotbal și tenis încă de la vârste fragede. De altfel, până la 12 ani am practicat tenisul, însă nu am avut posibilitatea financiară să continui. Joc și la această vârstă tenis cu prietenii și mă relaxez privind meciurile din turneele ATP, WTA și Challenger.

Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în tenisul mondial și în sport în general, iar acest lucru reprezintă un avantaj important pentru analize și pariuri. La început am evitat să pariez pe tenis, dar cu timpul mi-am dat seama că timpul petrecut pe teren mă ajută să analizez mai bine acest fenomen. Am înțeles că și sportivii sunt oameni și pot apărea momente mai bune și mai puțin bune.

Experiența în domeniu

Am început să pariez la începutul anilor 2000, atunci când încă exista pronosport și nu aveai foarte multe variante de a paria. Am o experiență de peste 15 ani în lumea pariurilor și percep acest fenomen doar ca un mod de distracție. Faptul că pariez relaxat și doar mizele pe care mi le permit mă ajută să câștig constant sume mici.

În prezent lucrez în timpul liber ca redactor de sport / pariuri și ofer zilnic analize din lumea fotbalului și a tenisului. Am scris și recenzii despre cele mai importante case de pariuri și pot spune că Unibet și Betano sunt cele mai bune case de pariuri din România la ora actuală. Cele două case de pariuri au o ofertă bogată, funcții de cashout atractive, dar și transmisiuni live video. Sunt foarte mulțumit și de modul în care decurge procesul de retrage a banilor. Totuși, fiecare e liber să parieze unde se simte bine și unde se simte norocos. În general aleg să pariez pe evenimente puține, de multe ori unul singur, dar cu o cotă suficient de mare pentru a avea un câștig important. În opinia mea, e important la pariuri în primul rând să nu pierzi miza, nu să câștigi o sumă mare de bani.

Ce scriu pe SuperCazino

Pe SuperCazino scriu analize pentru diverse evenimente sportive – ex. campionate,turnee, olimpiade etc, ghiduri de pariere pentru diverse sporturi și noutăți importante de la casele de pariuri – cote, promoții etc.

Ce mă recomandă

• Pariez de foarte multă vreme și pot oferi sfaturi din experiență
• Sunt bun cunoscător al tenisului și fotbalului și urmăresc la zi totul despre sport
• Urmăresc constant noutățile de la casele de pariuri

Atuurile mele sunt calmul și experiența în acest domeniu. De-a lungul anilor am comis o serie de greșeli și am încercat inclusiv să pariez să recuperez sumele recuperate. Experiența m-a ajutat în timp să îmi dau seama că pariurile sportive nu funcționează în momentul în care pui presiune pe tine. Au fost luni în care procentul de pronosticuri câștigătoare a depășit 80%, iar cei care m-au urmărit au reușit să câștige sume importante de bani din pariuri sportive. Cele mai importante sume de bani am reușit să le câștig pe turneele de tenis desfășurate pe zgură. Am înțeles rapid că jucătorii mai slab cotați nu pot face diferența pe zgură la fel de ușor cum o fac de exemplu pe iarbă. Un jucător puternic, chiar dacă nu are lovituri foarte precise, poate prinde o zi excelentă la serviciu și poate învinge pe oricine.


Dacă vreți să fiți la curent cu toate analizele mele și pronosticurile oferite vă aștept blogul SuperCazino!

Un bonus ideal pentru jucătorii noi:

50 RON gratis + 30 rotiri gratis

Bonus bun venit exclusiv Maxbet

Cod bonus: CASINO250

50 RON Gratis după înregistrarea și validarea contului
30 Rotiri Gratuite cadou la depozit