Silviu Gherbeleu - redactor și analist SuperCazino

Mă numesc Silviu Gherbeleu, iar secțiunea de Blackjack este locul unde găsești materialele scrise de mine.

Despre mine

Vin din regiunea Moldovei, născut și crescut în Iași, iar aventura mea în Blackjack a început de pe băncile facultății când dintr-o curiozitate am mers să joc câteva mâini cu speranța că voi înmulți banii pe care îi aveam. După acea sesiune de câteva mâini în care am reușit să fac un profit foarte mic de câteva zeci de lei, am simțit că blackjackul merită atenția mea.

De atunci am început să cercetez și să analizez moduri de joc, jucători profesioniști și tipurile de joc care există. Așa am ajuns să scriu pentru SuperCazino unde simt că educ jucătorii și le ofer o șansă la câștig.

Experiența în domeniu

Nu o să mint. Absolut tot ceea ce am învățat despre Blackjack am încercat pe propria piele. Fiecare strategie sau fiecare mod de blackjack pe care le descopeream, mă trimiteau a doua zi la masa de joc pentru a testa sau pentru a învăța lucruri noi. Îmi place jocul, îl joc în continuare ca și hobby și scriu despre tot ce am învățat în cei 11 ani de experiență.

Am foarte multe întâmplări demne de povestit și pariuri unde am exagerat sau am fost necugetat, dar unde am fost norocos. Una dintre cele mai norocoase sesiuni de Blackjack a fost la o masă de VIP unde am intrat cu gândul că dacă din prima mână nu câștig, nu voi mai continua. După o serie de 8 mâini câștigătoare, 3 dintre ele au fost Blackjack servit, iar profitul în acea seară a fost bine primit.

Fortuna este una dintre agențiile care oferă o mai multe jocuri de Blackjack, iar dintre toate, aici am simțit că nu mă plictisesc. Nu am avut niciodată probleme de securitate sau de conexiune. Plățile sunt și ele respectate. De aceea recomand Fortuna, pentru variatate și siguranță.

Ce scriu pe SuperCazino

Când vine vorba despre orice noutate, lansare de joc, produs, deschiderea unui nou cazino online sau informații și ghiduri care ajută pariorii, responsabilitatea domeniului de Blackjack îmi revine și sunt fericit că pot să îmi aduc contribuția.

Sunt mereu în căutare de bonusuri reale pentru jucători, prefer cel mai mult să scriu despre disciplina la masa de Blackjack, dar și despre cele mai bune oferte pe care operatorii din România le au în această ramură. Deci dacă vrei să ai parte de un joc de Blackjack pe cinste, citește ce scriu!

Ce mă recomandă

Culmea, am jucat suficient de mult blackjack încât să pierd mult, dar și să câștig mult și cred că experiența de la masa de joc întrece orice altceva. Mai mult decât atât, îmi petrec foarte mult timp citind totul despre noutățile din cazinouri și mai ales de la mesele de Blackjack pentru că un analist care nu este informat, nu mai este analist.

Nu pot să te încurajez să joci blackjack. Este una dintre metodele care te învață jocul, iar informarea grăbește procesul. Ne vedem pe blog!

Un bonus ideal pentru jucătorii noi:

50 RON Gratis + 30 rotiri gratis la înregistrare

Bonus exclusiv

Cod bonus: CASINO250

50 RON fără depunere după validarea contului, alături de rotiri gratuite